Salta navegació principal

Formació - AENOR
Taller de disseny de Plans d'Igualtat

Es tracta d'un curs que es troba dins l'àrea de Responsabilitat Social i Desenvolupament Sostenible, i la primera convocatòria se celebrarà el proper 22 d'octubre a Live Training (Virtual EN DIRECTE).

El Reial decret llei 6/2019 sobre igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes, aprovat el març de 2019, afegeix nous requisits per a les empreses en matèria laboral. Un d'aquests és elaborar un Pla d'Igualtat. Amb el nostre taller pràctic, els alumnes coneixeran els passos a seguir, les eines i la metodologia necessàries per a l'elaboració del pla d'igualtat d'una empresa.


Cursos Agenda 2030 i Objectius de Desenvolupament Sostenible - ODS

AENOR ha llançat, dins l'àrea de Responsabilitat Social i Desenvolupament Sostenible, dos nous cursos sobre l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquests cursos són: Agenda 2030: Integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'estratègia empresarial i Agenda 2030: Eines per a la integració i implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'estratègia empresarial.

Aquestes formacions s'han creat amb l'objectiu d'ajudar a entendre els conceptes i principis de la sostenibilitat i l'Agenda 2030, com a full de ruta cap al desenvolupament sostenible. Amb aquests cursos podràs conèixer els ODS al detall, la història, les implicacions, així com les oportunitats de referència com a marc d'estratègia empresarial.

Elecció de modalitat en les convocatòries presencials

A AENOR posem a la teva disposició tota la nostra tecnologia, les instal·lacions, els protocols i mitjans perquè puguis continuar formant-te, i tu tries si fas la formació a les nostres instal·lacions o de manera virtual, mitjançant la retransmissió en directe via streaming.

En la formació presencial, AENOR garanteix que es faran i compliran totes les mesures de seguretat davant la COVID-19 (presa de temperatura en entrar a les nostres instal·lacions, obligatorietat de la màscara durant tota la formació tant a alumnes com a docents, distàncies de seguretat entre participants, rutines de desinfecció i neteja diàries de zones comunes i aules, etc.).

Nou catàleg de cursos 2021

Tot l'any

Nou catàleg de cursos 2021Presencial i streaming

 


30

dilluns

9.00

NovembreVirtual EN DIRECTE

Bones pràctiques de fabricació de medicaments (GMP)

1

dimarts

9.00

DesembreVirtual EN DIRECTE

Intensiu ISO 14001:2015

2

dimecres

9.00

DesembreVirtual EN DIRECTE

Estratègia per a la presentació a concursos públics

2

dimecres

9.00

DesembreVirtual EN DIRECTE

Auditor intern ISO 9001

10

dijous

9.00

DesembreVirtual EN DIRECTE

L'Ecodisseny i l'Economia Circular. La norma ISO 14006Programes Màster
Programes Màster

Més informació

Formació en línia
Formació en línia

Més informació

Formació In-Company
Formació In-Company

Més informació

Accés a l'AULA VIRTUAL
Accés a l'AULA VIRTUAL

Més informació

Catàleg de cursos 2020

Passaport cap a l'èxit

Més de 95.000 professionals han confiat a AENOR per rebre una formació de primer nivell, d'acord amb les necessitats d'un mercat cada dia més competitiu. Les claus de la qualitat dels cursos impartits per AENOR formació són: un profund coneixement del sector empresarial, un contingut dels cursos específic per donar resposta a les necessitats reals de les empreses i un professorat altament qualificat constituït en la seva totalitat per professionals en actiu.