Salta navegació principal
AENOR Espanya
Espanyol
English
En canviar l'idioma, es perdran les dades de la sessió. Voleu continuar?
Espanya
Centroamérica
Es dirigirà al web d'AENOR Centreamèrica, voleu continuar?
Chile
Es dirigirà al web d'AENOR Xile, desitja continuar?
China
Us dirigireu al web d'AENOR la Xina, voleu continuar?
Colombia
Us dirigireu al web d'AENOR Colòmbia, voleu continuar?
Ecuador
Us dirigireu al web d'AENOR l'Equador, voleu continuar?
Italia
Us dirigireu al web d'AENOR Itàlia, voleu continuar?
Mexico
Se us dirigirà al lloc web d'AENOR Mèxic. Voleu continuar?
Perú
Es dirigirà al web d'AENOR el Perú. Vol continuar?
Portugal
Es dirigirà al web d'AENOR Portugal, desitja continuar?
República Dominicana
Es dirigirà al web d'AENOR República Dominicana, voleu continuar?
(+34) 914 326 000
Revista Digital
Contacte
Selecciona on vols cercar
Cercar a tot AENOR
Certificació
Formació
Sala d'informació
Introdueix paraula de cerca
Cerca
Submit
AENOR Espanya
Certificació
Certificacions d'AENOR
Cercador d'empreses certificades
AENORnet
Quins serveis necessites?
Certificació d'organitzacions i serveis
Certificació de producte
Servei d'Inspecció Avançada (SIA)
Inspecció
Anàlisis i assajos
Programa de gestió Certool
Quina àrea t'interessa?
Qualitat
Medi ambient
Riscos i seguretat
R+D+I
Diversitat i igualtat
Compliance i bon govern
Eficiència energètica
Responsabilitat social
TIC
Marca AENOR N i Marca AENOR N Sostenible
Marcatge CE
Sectors
Administració pública
Aeroespacial
Alimentació
Automoció
Edificació i obra civil
Electromecànic
Forestal i fusta
Indústria ambiental
Químic, farmacèutic i cosmètic
Sanitat i serveis socials
Transport i logística
Turisme i oci
Formació
Què oferim?
Catàleg interactiu
Troba el teu curs
Campus virtual
Bonificacions
Formacions Welfair®
Programes Màster
Tallers Tendències
Formació Live Training
Formació a l'empresa
Formació en línia
Àrees de formació
Sostenibilitat i responsabilitat social
Economia circular
Transformació digital
Tecnologies de la informació
Qualitat i seguretat alimentària
Gestió de l'energia
Compliance
Gestió de la qualitat
Gestió ambiental
Seguretat i salut en el treball
Sistemes integrats de gestió
Igualtat, diversitat i integració de persones
Continuïtat del negoci
Protecció de dades
Gestió de riscos
Eines de gestió
Recerca, desenvolupament i innovació tecnològica R+D+I
Qualitat i seguretat de productes químics, sanitaris i cosmètics
Licitacions i contractes
Formació d'ofici
Ciutats sostenibles
Direcció de projectes
Desenvolupament de competències
Informació
Descomptes
Com inscriure-s'hi
Reconeixements
Aula virtual
Contacte
Et cal ajuda?
Normes i llibres
Pimes
AENOR Pimes
Projectes internacionals
Àrees d'experiència
Creixement econòmic i governança
Canvi climàtic i medi ambient
Qualitat i seguretat
Coneix-nos
El nostre valor diferencial
Contribució a la societat
Ètica i Responsabilitat Social
Història
Sala d'informació AENOR
Acreditacions i reconeixements
On som?
Al món
Xarxa exterior
Solucions globals
Solucions globals AENOR
AENOR Project Trust - Fons Europeus
Solucions clima
Solucions Compliment Normatiu
Solucions gestió de risc
Solucions ISO 45001
Solucions ISO 27001
Solucions ISO 22000
Solucions ISO 50001
Solucions ISO 20000
Treballa amb nosaltres
Ocupació
Consultoria
Consultoria transformació de negoci
Consultoria de sistemes de gestió
Certificació
Menú
Certificacions d'AENOR
Cercador d'empreses certificades
AENORnet
Quins serveis necessites?
Certificació d'organitzacions i serveis
Certificació de producte
Servei d'Inspecció Avançada (SIA)
Inspecció
Anàlisis i assajos
Programa de gestió Certool
Quina àrea t'interessa?
Qualitat
Medi ambient
Riscos i seguretat
R+D+I
Diversitat i igualtat
Compliance i bon govern
Eficiència energètica
Responsabilitat social
TIC
Marca AENOR N i Marca AENOR N Sostenible
Marcatge CE
Sectors
Administració pública
Aeroespacial
Alimentació
Automoció
Edificació i obra civil
Electromecànic
Forestal i fusta
Indústria ambiental
Químic, farmacèutic i cosmètic
Sanitat i serveis socials
Transport i logística
Turisme i oci
Formació
Menú
Què oferim?
Catàleg interactiu
Troba el teu curs
Campus virtual
Bonificacions
Formacions Welfair®
Programes Màster
Tallers Tendències
Formació Live Training
Formació a l'empresa
Formació en línia
Àrees de formació
Sostenibilitat i responsabilitat social
Economia circular
Transformació digital
Tecnologies de la informació
Qualitat i seguretat alimentària
Gestió de l'energia
Compliance
Gestió de la qualitat
Gestió ambiental
Seguretat i salut en el treball
Sistemes integrats de gestió
Igualtat, diversitat i integració de persones
Continuïtat del negoci
Protecció de dades
Gestió de riscos
Eines de gestió
Recerca, desenvolupament i innovació tecnològica R+D+I
Qualitat i seguretat de productes químics, sanitaris i cosmètics
Licitacions i contractes
Formació d'ofici
Ciutats sostenibles
Direcció de projectes
Desenvolupament de competències
Informació
Descomptes
Com inscriure-s'hi
Reconeixements
Aula virtual
Contacte
Et cal ajuda?
Normes i llibres
Pimes
Menú
AENOR Pimes
Projectes internacionals
Menú
Àrees d'experiència
Creixement econòmic i governança
Canvi climàtic i medi ambient
Qualitat i seguretat
Coneix-nos
Menú
El nostre valor diferencial
Contribució a la societat
Ètica i Responsabilitat Social
Història
Sala d'informació AENOR
Acreditacions i reconeixements
On som?
Al món
Xarxa exterior
Solucions globals
Menú
Solucions globals AENOR
AENOR Project Trust - Fons Europeus
Solucions clima
Solucions Compliment Normatiu
Solucions gestió de risc
Solucions ISO 45001
Solucions ISO 27001
Solucions ISO 22000
Solucions ISO 50001
Solucions ISO 20000
Treballa amb nosaltres
Menú
Ocupació
La Comunitat Valenciana és la primera que certifica per AENOR la seva estratègia de sostenibilitat turística
Consultoria
Menú
Consultoria transformació de negoci
Consultoria de sistemes de gestió
La Generalitat Valenciana és la primera que certifica la seva estratègia de sostenibilitat turística
Ets a:
Home
>
Formació
>
Troba el teu curs
>
Detall
Et pot interessar:
Marca AENOR N sostenible
,
Màster en Desenvolupament Empresarial Sostenible
,
Compliment normatiu sociolaboral UNE 19604
Troba el teu curs a AENOR
Curso Q-14 Requisitos de calidad y seguridad alimentaria: BRCGS, IFS, ISO 22000
Online
Presencial
Live Training
In Company
Descarregar programa
INSCRIU-T'HI ARA
Bonificació FUNDAE
Formació a l'empresa
Informació general
Dates convocatòries
Modalitats
En los últimos años, debido a la globalización, el comercio de alimentos ha experimentado un cambio espectacular. El concepto de seguridad alimentaria es cada vez más amplio y exigente y se extiende a toda la cadena alimentaria. El consumidor exige un mayor nivel de calidad y seguridad en los productos alimenticios, por lo que se ha hecho imprescindible la implantación de sistemas de gestión en las empresas que participen directa o indirectamente en la cadena alimentaria.
Un sistema de gestión en base a la Norma ISO 22000 o los principales Protocolos de seguridad alimentaria como BRCGS e IFS, genera confianza entre los distintos agentes del sector alimentario, y asegura la competitividad de las empresas del sector agroalimentario.
Dirigit a
Directors/es de producció, responsables de control de qualitat, directors/es de qualitat, personal tècnic i professionals d'empreses de la cadena de subministrament alimentari.
Promoció especial
*Descomptes no acumulables.
Objectius
- Identificar els principals protocols que es demanden a la indústria alimentària
- Familiaritzar-se amb els requisits de BRCGS v.9, IFS v.8 i ISO 22000:2018
- Relacionar i integrar els requisits dels diferents protocols i normes de seguretat alimentària
Contingut
1. Introducció a la situació actual del sector alimentari
2. Legislació d'aplicació en el sector alimentari
3. Importància de mantenir un sistema d'autocontrol APPCC en la indústria alimentària
4. Conceptes relacionats amb el sistema d'autocontrol APPCC:
4.1. Prerequisits
4.2. Sistema d'autocontrol APPCC
4.3. Principis de l'APPCC
5. L'APPCC com a base dels sistemes de gestió de seguretat alimentària
6. Normes i protocols privats de seguretat alimentària:
6.1. BRCGS v.9
6.2. IFS v.8
6.3. ISO 22000:2018 i certificació FSSC 22000 v.6
7. Integració de requisits de seguretat alimentària
8. Casos pràctics
En línia
Aula virtual
27/01/2025 - 07/03/2025
410
+ IVA 21%
Inscriu-t'hi
Informació detallada
Descripció convocatòria
En los últimos años, debido a la globalización, el comercio de alimentos ha experimentado un cambio espectacular. El concepto de seguridad alimentaria es cada vez más amplio y exigente y se extiende a toda la cadena alimentaria. El consumidor exige un mayor nivel de calidad y seguridad en los productos alimenticios, por lo que se ha hecho imprescindible la implantación de sistemas de gestión en las empresas que participen directa o indirectamente en la cadena alimentaria.
Un sistema de gestión en base a la Norma ISO 22000 o los principales Protocolos de seguridad alimentaria como BRCGS e IFS, genera confianza entre los distintos agentes del sector alimentario, y asegura la competitividad de las empresas del sector agroalimentario.
Descripció modalitat
En els últims anys, a causa de la globalització, el comerç d'aliments ha experimentat un canvi espectacular. El concepte de seguretat alimentària és cada vegada més ampli i exigent, i s'estén a tota la cadena alimentària. El consumidor exigeix un nivell de qualitat i seguretat més alt en els productes alimentaris, per la qual cosa s'ha fet imprescindible la implantació de sistemes de gestió en les empreses que participin directament o indirectament en la cadena alimentària.
Un sistema de gestió, basant-se en la Norma ISO 22000 o els principals protocols de seguretat alimentària com BRCGS i IFS, genera confiança entre els diferents agents del sector alimentari, i assegura la competitivitat de les empreses del sector agroalimentari.
Programació
30 dies - 50 hores.
Dates: 27/01/2025 - 07/03/2025
Dirigit a
Directors/es de producció, responsables de control de qualitat, directors/es de qualitat, personal tècnic i professionals d'empreses de la cadena de subministrament alimentari.
Promoció especial
*Descomptes no acumulables.
L'alumne rebrà
Accés a la biblioteca virtual de Campus AENOR durant dos mesos.
A la nostra biblioteca virtual, tindràs accés a:
La versió vigent de la norma UNE - EN ISO 22000
Sistemes de gestió de la innocuïtat dels aliments.
Requisits per a qualsevol organització en la cadena alimentària.
També podràs accedir a una àmplia selecció de normes de diferents sistemes de gestió.
Aquests documents, els podràs subratllar, hi podràs fer anotacions i moltes funcionalitats més que podràs utilitzar durant la teva formació amb AENOR.
Observacions
Aquest curs es pot fer de forma independent o com un dels mòduls de la titulació pròpia d'AENOR:
- Auditor/a líder de sistemes de qualitat i seguretat alimentària.
Live Training / Streaming
Aula virtual
05/05/2025 - 07/05/2025
960
+ IVA 21%
Inscriu-t'hi
Informació detallada
Descripció convocatòria
En los últimos años, debido a la globalización, el comercio de alimentos ha experimentado un cambio espectacular. El concepto de seguridad alimentaria es cada vez más amplio y exigente y se extiende a toda la cadena alimentaria. El consumidor exige un mayor nivel de calidad y seguridad en los productos alimenticios, por lo que se ha hecho imprescindible la implantación de sistemas de gestión en las empresas que participen directa o indirectamente en la cadena alimentaria.
Un sistema de gestión en base a la Norma ISO 22000 o los principales Protocolos de seguridad alimentaria como BRCGS e IFS, genera confianza entre los distintos agentes del sector alimentario, y asegura la competitividad de las empresas del sector agroalimentario.
Descripció modalitat
AENOR posa a la teva disposició tota la tecnologia i els mitjans perquè puguis continuar amb els teus plans de formació i construir el teu futur. Per fer-ho, AENOR ha creat LIVE TRAINING, una formació
EN DIRECTE PER STREAMING
a la feina, casa o on tu vulguis.
El curs s'imparteix en una plataforma de teleformació amb presència simultània de professor i alumnes interactuant a l'Aula Virtual durant tota la formació.
Durant el temps que dura el curs, el docent exposa la matèria per videoconferència, amb exemples pràctics i tenint en compte els dubtes i les consultes dels alumnes.
El professor combina les sessions teòriques amb la realització d'exercicis col·laboratius en equips de treball, cosa que garanteix l'aprenentatge i l'adquisició de coneixements, amb la mateixa qualitat que la formació presencial.
La millor formació EN DIRECTE des d'on tu vulguis i amb els millors docents.
Classes 100% en directe
.
Programació
3 dies - 21 hores. De 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 17.30 hores.
Dates: 05/05/2025 - 07/05/2025
L'alumne rebrà
Accés a la biblioteca virtual de Campus AENOR durant dos mesos.
A la nostra biblioteca virtual, tindràs accés a:
La versió vigent de la norma UNE - EN ISO 22000
Sistemes de gestió de la innocuïtat dels aliments.
Requisits per a qualsevol organització en la cadena alimentària.
També podràs accedir a una àmplia selecció de normes de diferents sistemes de gestió.
Aquests documents, els podràs subratllar, hi podràs fer anotacions i moltes funcionalitats més que podràs utilitzar durant la teva formació amb AENOR.
Certificat
El certificat d'assistència es lliurarà a aquells alumnes que hagin participat en almenys el 80% del curs.
En línia
En els últims anys, a causa de la globalització, el comerç d'aliments ha experimentat un canvi espectacular. El concepte de seguretat alimentària és cada vegada més ampli i exigent, i s'estén a tota la cadena alimentària. El consumidor exigeix un nivell de qualitat i seguretat més alt en els productes alimentaris, per la qual cosa s'ha fet imprescindible la implantació de sistemes de gestió en les empreses que participin directament o indirectament en la cadena alimentària.
Un sistema de gestió, basant-se en la Norma ISO 22000 o els principals protocols de seguretat alimentària com BRCGS i IFS, genera confiança entre els diferents agents del sector alimentari, i assegura la competitivitat de les empreses del sector agroalimentari.
Durada, horari
30 dies - 50 hores.
Preu
495 € (impostos no inclosos)
Convocatòries En línia
Aula virtual
27/01/2025 - 07/03/2025
410
+ IVA 21%
Inscriu-t'hi
Presencial
Les nostres instal·lacions estan dissenyades per facilitar l'aprenentatge, en un espai modern i col·laboratiu. La ubicació de les instal·lacions està molt ben comunicada tant per metro, tren o autobusos.
Els nostres cursos són molt pràctics i la formació presencial facilita l'aprenentatge mitjançant l'aplicació dels coneixements a través del treball en grup. A més, fa més fàcil la comunicació personal i el treball en xarxa amb els professors i entre els mateixos alumnes.
El cafè i el dinar de feina estan inclosos en aquest curs en la modalitat presencial.
AENOR garanteix el compliment de les mesures sanitàries que calguin en cada moment.
Durada, horari
3 dies - 21 hores. De 09.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.00 hores.
Preu
960 € (impostos no inclosos)
Live Training / Streaming
AENOR posa a la teva disposició tota la tecnologia i els mitjans perquè puguis continuar amb els teus plans de formació i construir el teu futur. Per fer-ho, AENOR ha creat LIVE TRAINING, formació
EN DIRECTE PER REPRODUCCIÓ EN TEMPS REAL
a casa teva, a la feina, o on tu vulguis.
El curs s'imparteix en una plataforma de teleformació amb presència simultània de professor i alumnes interactuant a l'Aula Virtual durant tota la formació.
Durant el temps que dura el curs, el docent exposa la matèria per videoconferència, amb exemples pràctics i tenint en compte els dubtes i les consultes dels alumnes.
El professor combina les sessions teòriques amb la realització d'exercicis col·laboratius en equips de treball, cosa que garanteix l'aprenentatge i l'adquisició de coneixements, amb la mateixa qualitat que la formació presencial.
La millor formació EN DIRECTE a casa teva i amb els millors docents.
Classes 100% en directe
.
Durada, horari
3 dies - 21 hores. De 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 17.30 hores.
Preu
960 € (impostos no inclosos)
Convocatòries Live Training / Streaming
Aula virtual
05/05/2025 - 07/05/2025
960
+ IVA 21%
Inscriu-t'hi
INSCRIU-T'HI ARA
Bonificació FUNDAE
Formació a l'empresa