Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Ciutats sostenibles

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos en ciutats sostenibles

Cursos en ciutats sostenibles

Accessibilitat, sostenibilitat i benestar són els tres pilars sobre els quals s'erigeixen les ciutats intel·ligents. Ciutats com Londres, Singapur i Hong Kong encapçalen la llista d'aquest nou concepte de ciutats intel·ligents, capaces de millorar la qualitat de vida dels habitants. Però el cert és que són tot un repte en l'àmbit mundial i amb una gran projecció de futur que està generant nous perfils professionals. La formació com a gestor de ciutats intel·ligents pretén donar resposta a la creixent demanda de consultors amb capacitat per planificar i gestionar projectes innovadors, orientats a millorar la sostenibilitat d'un territori des de múltiples perspectives. 

Nombre de resultats: 6

Ciudades Sostenibles

Titulaciones Propias AENOR

Titulación Propia M-SC Gestor/a de Smart Cities

  Live Training  In Company

Smart Cities

M-90 Smart City-La transformación de las ciudades

  Live Training   Presencial  In Company

M-91 Gobernanza y proyectos en una Smart City

  Live Training   Presencial  In Company

M-92 Sostenibilidad ambiental en una Smart City

  Live Training   Presencial  In Company

M-93 Bienestar económico y social en una Smart City

  Live Training   Presencial  In Company

M-94 Urbanismo, movilidad y accesibilidad en una Smart City

  Live Training   Presencial  In Company

Nombre de resultats: 6

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en ciutats sostenibles

A AENOR hem dissenyat un programa formatiu que ofereix una cobertura en tots els aspectes que intervenen en el disseny i la gestió de les ciutats intel·ligents. El programa de gestor de ciutats intel·ligents és una titulació pròpia que consta, al seu torn, de cinc cursos que es poden fer de manera independent.

La formació completa com a gestor de ciutats sostenibles s'articula al voltant d'aquests cinc mòduls: transformació de les ciutats; governança i projectes; sostenibilitat ambiental; benestar economicosocial; i urbanisme, mobilitat i accessibilitat. També de forma independent es pot cursar la formació com a gestor de destinacions turístiques intel·ligents, orientada a objectius molt més específics en l'àmbit de les ciutats intel·ligents i a la planificació de la seva activitat turística, de conformitat amb la norma ISO 178501.

Els cursos de ciutats sostenibles d'AENOR tracten els conceptes en els quals es basen les ciutats intel·ligents, com la sostenibilitat, la innovació, la governança, l'economia urbana i la relació amb el ciutadà, que permeten adquirir les competències i els coneixements necessaris per desenvolupar i gestionar un projecte de ciutat intel·ligent.

L'oferta formativa d'AENOR de ciutats sostenibles i intel·ligents és tan actual i innovadora com el mateix concepte. Durant aquests cursos, els futurs gestors de ciutats intel·ligents adquireixen capacitats que estan en continu desenvolupament i que es basen en una millora constant. També els continguts dels cursos evolucionen amb l'entorn, per mantenir-se sempre tan actualitzats com es pugui.

La modalitat de Live Training en la qual s'imparteixen aquests cursos sobre ciutats sostenibles està molt en la línia de l'accessibilitat i la innovació. És un tipus de formació basada en classes telemàtiques en directe, en les quals alumnes i professors poden interactuar en un Campus Virtual mitjançant el treball de les noves tecnologies.