Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Compliance

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos en Compliance

Cursos en Compliance

Els objectius que persegueix qualsevol organització es desenvolupen sempre dins un marc normatiu intern i extern. D'aquesta manera resulta senzill identificar la responsabilitat de les empreses davant qualsevol acció duta a terme tant per la mateixa organització com a entitat com pels treballadors que hi participen, i actuar en conseqüència. Arran de la reforma penal de 2015, els models de prevenció i compliment normatiu són una exigència més dins les bones pràctiques empresarials, i la formació Compliance un requisit per a la seva reeixida posada en marxa. Els nostres cursos estan dissenyats per formar perfils tècnics capaços d'assumir la gestió d'aquesta creixent pressió regulatòria mitjançant el coneixement de normes i estàndards que garanteixin la responsabilitat corporativa. Una professió exigent i rigorosa, altament valorada dins les empreses.

Nombre de resultats: 13

Compliance

Titulaciones Propias AENOR

Titulación Propia M-0A Técnico en Compliance

  Live Training   Presencial  In Company

Titulación Propia M-0B Especialista en Compliance

  Live Training   Presencial  In Company

Compliance

M-84 Gestión de Compliance Sociolaboral UNE 19604:2023

  Live Training   Presencial  In Company

M-67 Implantación de un Sistema de Gestión de Compliance ISO 37301

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

M-61 El marco de aplicación de Compliance

  Live Training   Presencial  In Company

M-62 Prevención y detección de delitos corporativos

  Live Training   Presencial  In Company

M-63 Taller de implantación de un programa de Compliance

  Live Training   Presencial  In Company

M-60 Gestión de Compliance penal. Norma UNE 19601

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

M-66 Gestión de Compliance Tributario Norma UNE 19602

  Live Training   Presencial  In Company

Nombre de resultats: 13

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en Compliance

Els cursos de Compliance d'AENOR ajuden a fomentar la cultura del compliment dins l'empresa. Aquesta formació està dissenyada per proporcionar als participants els instruments necessaris per a la vigilància i el control normatiu dins les organitzacions i implantar els procediments i protocols més adequats per a cada situació.

Disposem de dues titulacions pròpies com a tècnic i especialista en Compliance, així com d'altres cursos en línia en gestió administrativa enfocats a aspectes concrets de la cultura del compliment: la prevenció i detecció de delictes corporatius, els sistemes antisuborn (ISO 37001), la gestió del Compliance tributari i penal (UNE 19602 i UNE 19601) o la implantació dels sistemes de control més actuals.

Els cursos Compliance estan dirigits a un perfil professional ben definit que inclou assessors jurídics, auditors i d'altres responsables de compliment.

És una oferta formativa tan versàtil com accessible. A AENOR hem fet un esforç per acostar els nostres cursos a tots els interessats, amb propostes que van des de les classes presencials tradicionals fins a la teleformació en streaming. Live Training és una modalitat de classes a distància en directe en què professors i participants tenen la possibilitat d'interactuar en el Campus Virtual durant tota la formació.