Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Protecció de dades

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos de protecció de dades

Cursos de protecció de dades

En un món cada vegada més digitalitzat, la protecció de dades s'ha convertit en un dels grans reptes de la gestió empresarial. L'LOPD i l'RGPD de 2018 són mecanismes complexos encarregats de garantir la seguretat dels milers de dades amb què es treballa cada dia en qualsevol sector de l'economia. Els gairebé 3,5 milions d'empreses registrades a Espanya requereixen serveis específics per a la gestió segura de la informació i els cursos de protecció de dades són el primer pas en el desenvolupament d'una carrera professional amb grans perspectives. 

Nombre de resultats: 3

Protección de Datos

Esquema Nacional de Seguridad

Protección de Datos

S-35 Reglamento Europeo de Protección de Datos

  Live Training   Presencial  In Company

Nombre de resultats: 3

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en protecció de dades

Els cursos de protecció de dades d'AENOR estan organitzats en diferents categories d'especialització per oferir la cobertura formativa més completa del sector. A banda de cursos específics sobre legislació, anàlisi o avaluació dels sistemes de protecció de dades, existeix una titulació pròpia d'AENOR. Expert delegat en protecció de dades (DPD) és una inversió en fiabilitat i confiança, tant per a les empreses que necessiten incorporar aquesta figura als seus departaments com per als professionals que volen oferir un servei qualificat.

És una oferta formativa adaptada a diferents nivells d'especialització. Des dels principis bàsics de la normativa de protecció de dades o els coneixements operatius per gestionar-les de la manera adequada fins a formació avançada per a la certificació de DPD. En conjunt, la formació en protecció de dades que ofereix AENOR s'articula al voltant de les categories següents: formació de DPD (titulació pròpia), ISO/IEC 27701:2019, curs de llei de protecció de dades a Europa, taller pràctic sobre anàlisi de riscos i avaluació de l'impacte en l'aplicació de l'RGPD i tot el que té relació amb l'adequació a l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS).

Les convocatòries presencials i Live Training (formació virtual en directe) cobreixen, durant la seva programació, totes les necessitats formatives dels participants. Són cursos de protecció de dades que ofereixen grans facilitats tecnològiques per al seguiment adequat de les classes i l'anàlisi dels continguts, fent èmfasi en els casos pràctics i en la informació més actual.

Aquesta formació en protecció de dades està adreçada a professionals amb o sense experiència en tasques relacionades amb la gestió de protecció de dades i als responsables del seu compliment, a titulats universitaris amb menys de dos anys d'experiència (en el cas de la titulació pròpia) i, en general, a qualsevol persona interessada en aquest àmbit tan específic de la seguretat.