Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Direcció de projectes

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos de direcció i gestió de projectes

Cursos de direcció i gestió de projectes

Qualsevol iniciativa empresarial s'erigeix sobre les bases d'un projecte. Dirigir amb èxit aquests plans no només implica conèixer a la perfecció costos, terminis i objectius, sinó disposar de les eines necessàries per saber gestionar-los, una tasca a càrrec dels directors i gestors de projecte. La professió de director de projectes és una alternativa amb sortides professionals més immediates que les que s'obtenen amb el tradicional MBA. En aquest nou escenari, els cursos de gestió de projectes ofereixen una àmplia visió sobre aquesta disciplina tan important dins l'administració d'empreses i obren les portes d'un futur laboral prometedor. 

Nombre de resultats: 3

Dirección y gestión de proyectos

Dirección y gestión de proyectos

PM-14 Dirección de proyectos. Nivel avanzado

  Live Training   Presencial  In Company

PM-11 Visión general de la dirección de proyectos

  Live Training   Presencial  In Company

PM-18 Dirección de proyectos. Caso práctico

  Live Training   Presencial  In Company

Nombre de resultats: 3

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en gestió de projectes

Els cursos de direcció de projectes d'AENOR ofereixen la preparació adequada per abordar tot el cicle de vida de projectes de diversa índole. Aspectes com la preparació del desenvolupament del projecte, el coneixement del llenguatge i les eines clau de la gestió, el maneig del treball en equip o la presentació de resultats són la base d'aquests cursos de gestió de projectes. Pel seu caràcter multidisciplinari i la seva constant actualització, és un tipus de formació que permet als alumnes diferenciar-se en un sector tan prometedor com competitiu.

Avui dia, la formació en gestió de projectes dissenyada per AENOR comprèn diversos tipus de cursos que es diferencien entre si pel grau d'especialització i l'àrea de treball. Com a cursos de gestió de projectes més amplis hi ha el de visió general i el de direcció i gestió en nivell avançat. En àrees més específiques, hi ha els cursos de gestió de projectes orientats al treball en equip (curs Direcció de projectes. Casos pràctics) i el d'Aconsegueix la certificació PMP®, així com el curs Norma UNE-EN ISO 19650:2019 part 1 i 2. Desenvolupament d'un actiu amb metodologia BIM.

Aquests cursos de direcció de projectes es poden fer tant de manera presencial com telemàtica, a través de l'alternativa Live Training. És un programa de formació en gestió de projectes impartit en streaming a través d'una innovadora plataforma en directe, que permet a alumnes i docents interactuar a través del Campus Virtual.  

Els cursos AENOR en direcció i gestió de projectes s'adrecen a qualsevol dels participants en algun punt del cicle del projecte, des de la planificació i el disseny fins al tancament i l'exposició de resultats. També resulten d'interès en altres departaments de l'empresa indirectament relacionats amb la gestió de projectes (qualitat, RH, seguretat…) o per als professionals que vulguin obtenir la certificació PMP®, per a la qual cosa cal haver fet prèviament els cursos de visió general i de nivell avançat.