Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Gestió de la qualitat

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos de gestió de la qualitat

Cursos de gestió de la qualitat

La qualitat és un factor estratègic per poder accedir als mercats en tots els àmbits geogràfics i sectorials, així com un conjunt d'accions i eines que tenen com a objectiu evitar possibles errors o desviacions. La norma ISO 9001 és el model més utilitzat en les relacions client/proveïdor nacionals i internacionals. És el llenguatge universal en aquest tipus d'intercanvis en una multitud de sectors i té una especial importància per a les PIMES, ja que els permet demostrar la seva capacitat per complir les necessitats dels seus clients.

Nombre de resultats: 18

Gestión de la calidad

Titulaciones Propias AENOR

Formación de auditores

Q-03 Auditor/a interno/a ISO 9001

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Q-04 Auditor/a Líder ISO 9001

  Live Training   Presencial  In Company

Normas ISO 9000, implantación y documentación

Q-01 Intensivo ISO 9001:2015

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Gestión de la calidad en sectores industriales

Q-37 Taller práctico. Manual AIAG-VDA FMEA

  Live Training   Presencial  In Company

Q-06 Calibración de equipos de medida

  Live Training   Presencial  In Company

Q-11 Taller práctico de aplicación de las Core Tools

  Live Training   Presencial  In Company

Q-16 Requisitos del Referencial IATF 16949:2016

  Live Training   Presencial  In Company

Q-67 La Norma ISO 22163 para el sector ferroviario

  Live Training   Presencial  In Company

Q-95 Auditor/a interno/a IATF 16949:2016

  Live Training   Presencial  In Company

Q-34 Norma PECAL 2110

  Live Training   Presencial  In Company

Mejora de la productividad

Nombre de resultats: 18

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en qualitat

Els cursos de gestió de la qualitat són una de les ofertes formatives més extenses i variades d'AENOR. Això es deu al fet que el mateix àmbit demanda professionals amb diferents perfils i diferents graus d'especialització. A través de la nostra formació en qualitat, s'obté l'accés a les certificacions més sol·licitades del moment, així com a nous àmbits d'aplicació en la indústria i els serveis que, a poc a poc, han anat guanyant protagonisme.

Els cursos de qualitat AENOR es poden definir com un tipus de formació transversal que va des dels fonaments bàsics fins a l'aplicació de normes de qualitat específiques per a cada tipus d'elaboració o producció de béns i serveis. La visió més global del sector la proporciona la titulació pròpia com a director de sistemes de la gestió de la qualitat, i, a partir d'aquí, es distingeixen altres tallers, mòduls i cursos de sistemes de gestió de la qualitat en indústries o sectors concrets.

Dins d'aquests últims, els cursos es divideixen en diversos grups: els destinats a la formació d'auditors interns i líders en la norma ISO 9001 i els cursos de gestió de la qualitat en sectors industrials, automoció, aviació i sector ferroviari, laboratoris o organitzacions educatives. Així mateix, s'ofereix una formació específica i de caràcter més pràctic orientada a la millora de la productivitat, al coneixement de les eines necessàries per a l'optimització dels processos i a l'aplicació del model EFQM 2020.

Són cursos de control de la qualitat principalment destinats a directors, gestors i tècnics auditors amb responsabilitats en aquest àmbit de l'administració d'empreses o amb interessos particulars a fer créixer la seva carrera professional en aquesta àrea. Es desenvolupen de manera presencial, en línia o en la modalitat Live Training de classes per streaming, en les quals la interactuació entre alumnes i docents té un paper protagonista.