Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Sistemes integrats de gestió

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Per què fer un curs en sistemes integrats de gestió?

Per què fer un curs en sistemes integrats de gestió?

Qualitat, medi ambient, seguretat i salut són tres àrees que no es poden obviar en una gestió empresarial eficient. El funcionament òptim de qualsevol organització s'erigeix sobre aquests tres pilars, que tenen en compte aspectes que afecten tant als treballadors com al seu entorn i a la productivitat de l'empresa. El context empresarial actual és cada vegada més exigent pel que fa al desenvolupament d'activitats responsables i sostenibles, i una formació en sistemes integrats de gestió (SIG) ajuda a aconseguir aquests objectius. La capacitació en sistemes de gestió de qualitat, medi ambient, seguretat i salut gira entorn de l'aplicació de tres normes de certificació: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001. Els auditors interns en sistemes integrats de gestió coneixen aquestes pràctiques i normes específiques i saben aplicar-les en qualsevol context. Per això, aquests professionals tenen un futur prometedor en l'àmbit de la gestió empresarial i fantàstiques oportunitats per desenvolupar una carrera d'èxit en pràcticament tots els sectors d'activitat.

Nombre de resultats: 8

Nombre de resultats: 8

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Una formació per convertir-te en auditor intern

Un sistema integrat de gestió (SIG) és un conjunt d'eines i conceptes destinats a millorar el funcionament d'una empresa des de múltiples perspectives. Els cursos de sistemes integrats de gestió d'AENOR recullen tots els continguts essencials en qüestions pràctiques, legals i de certificació en diferents nivells d'especialització i en els tres àmbits clau de la gestió: qualitat, medi ambient i seguretat laboral.

La titulació més destacada és la de Màster en Sistemes Integrats de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat i Salut a la Feina, destinada a titulats universitaris sense experiència i sense coneixements de les normes ISO aplicables als SIG. L'altra titulació destacada és la titulació pròpia d'AENOR, destinada a directors i tècnics que vulguin consolidar les bases necessàries per al desenvolupament de les seves funcions.

La resta dels cursos de sistemes integrats de gestió del catàleg d'AENOR comprèn àrees més específiques d'aquests processos com la planificació i realització d'auditories, la integració d'aquests sistemes en l'àmbit empresarial o la formació en la família de normes ISO per les quals es regeixen aquests sistemes de gestió (grups ISO 9000, ISO 14000 i ISO 45000). Per bé que els sistemes integrats de gestió de qualitat, seguretat i medi ambient són especialment necessaris per a consultors i tècnics que treballen directament en aquests departaments, aquesta proposta formativa d'AENOR pretén arribar a més participants i és accessible per a qualsevol persona interessada a desenvolupar aquestes activitats en el futur.

La metodologia dels cursos de gestió i integració de la qualitat, medi ambient, seguretat i salut és molt similar a la de la titulació pròpia; es poden seguir de manera presencial o a través de classes virtuals en directe (modalitat Live Training). El Màster, en canvi, es fa en format híbrid, on els alumnes trien si les classes de divendres les fan de manera presencial o seguint la classe en directe que es fa a les instal·lacions d'AENOR. Totes les classes, bé siguin en línia o presencials, són impartides per professionals de reconegut prestigi, amb continguts que s'actualitzen per ajustar-se a la realitat del sector.