Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Formació Vèncer la COVID-19
Formació de seguretat davant la COVID-19 a l'empresa

Formació de seguretat davant la COVID-19 a l'empresa

Formacions Desenvolupament protocols COVID i UNE-ISO/PAS 45005

La situació actual de pandèmia impulsa les organitzacions a seguir avançant en l'establiment de mesures que garanteixin la seguretat de les persones i els ajudin a mantenir la seva activitat. Per reforçar els protocols d'actuació davant la COVID-19, es publica la norma UNE-ISO/PAS 45005, que afegeix el reconeixement internacional al compromís de les empreses amb la salut dels seus empleats, clients, proveïdors i amb qualsevol persona que tingui relació amb l'empresa. 

En aquest context, AENOR posa a la seva disposició dues formacions, que es poden complementar, i que l'ajudaran a prendre mesures eficaces davant els riscos relacionats amb la COVID-19.

Amb aquest curs aprendrà a elaborar un protocol d'actuació davant la COVID-19 adaptat a la seva empresa, que garanteixi les condicions de seguretat i minimitzi els riscos per a treballadors i clients. Prenent com a referència les recomanacions d'organismes nacionals i internacionals, aquests protocols es desenvolupen tenint en compte els riscos específics de l'empresa. S'hi tindran en consideració temes com la salut laboral i mesures de protecció i neteja, entre d'altres, a més d'incloure plans de contingència i continuïtat de negoci.

Amb aquest curs coneixeràs les directrius establertes per aquesta nova norma que ajudaran la teva organització a afrontar, d'una forma ràpida i eficaç, els riscos que representa una situació de pandèmia per a la salut, la seguretat i el benestar de les persones en tots els ambients de treball, inclòs el teletreball i els entorns mòbils, així com de la seguretat i salut de totes les parts interessades externes a l'organització.

Les nostres formacions es fan en la modalitat LIVE TRAINING, formació EN DIRECTE a casa teva, a la feina o on tu vulguis.

Live Training està creat per simular que ets a l'aula de manera presencial, i per això té la mateixa qualitat que si fos totalment presencial. Això s'aconsegueix fent la formació amb els mateixos docents, materials i continguts que les formacions presencials.


La millor formació EN DIRECTE a casa teva i amb els millors docents 

 Per què triar AENOR Live Training? 

  • La millor formació del mercat a casa teva 
  • Metodologia amb la mateixa qualitat que la presencial 
  • Creada per simular que ets a l'aula 
  • Els millors docents, els nostres auditors 
  • Contacte directe en qualsevol moment entre alumnes i docents 
  • Realització d'exercicis pràctics col·laboratius 
  • Entrega de tot el material didàctic 
  • Valor AENOR, obtenir un dels nostres certificats


#JoEmFormoACasa

 

Necessites ajuda?

Per a qualsevol dubte o consulta que tinguis, posa't en contacte amb nosaltres:

Servei d'Atenció al Client d'AENOR formació