Salta navegació principal
Normes UNE - AENOR
UNE-EN ISO 6579-1:2017

UNE-EN ISO 6579-1:2017

(Versión corregida en fecha 2017-10-18)

Microbiología de la cadena alimentaria. Método horizontal para la detección, enumeración y serotipado de Salmonella. Parte 1: Detección de Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017).

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)

Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella - Partie 1: Recherche des Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)

Data edició:
2017-07-26 /Vigent
Equivalències internacionals:

EN ISO 6579-1:2017 (Idèntic)

ISO 6579-1:2017 (Idèntic)

Modificacions:

Serà modificada per: PNE-EN ISO 6579-1:2017/prA1

83
Idioma Format

Format físic i digital

Nota: Preus sense IVA ni despeses d'enviament

Baixar extracte

Afegir al cistell