Salta navegació principal
Normes UNE - AENOR
UNE - EN ISO 6579:2003

UNE-EN ISO 6579:2003

Microbiología de los alimentos para consumo humano y alimentación animal. Método horizontal para la detección de Salmonela spp. (ISO 6579:2002)

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp (ISO 6579:2002)

Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour la recherche des Salmonella spp (ISO 6579:2002)

Data edició:
2003-02-28 /Anul·lada
Data d'anul·lació:
2017-05-26
Versió confirmada el dia:
2009-11-01
Equivalències internacionals:

EN ISO 6579:2002 (Idèntic)

ISO 6579:2002 (Idèntic)

Anul·lacions:

L'anul·la: UNE-EN ISO 6579-1:2017

Anul·la a: UNE-EN 12824:1998

Modificacions:
Correccions:
61
Idioma Format

Format físic i digital

Nota: Preus sense IVA ni despeses d'enviament

Baixar extracte

Afegir al cistell