Salta navegació principal
Nova ISO 22000        

ISO 22000:2018 Norma internacional de gestió, amb els principis de la seguretat alimentària, de referència

En una organització, la comprensió i gestió de totes les operacions com un sistema contribueix a l'eficàcia i eficiència, i s'aconsegueixen així els resultats previstos. Si una empresa implanta un sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments (SGIA) basat en ISO 22000:2018 aconseguirà: 

  • Adoptar l'estructura d'alt nivell (HLS) comú a totes les normes ISO, que permet integrar-lo amb altres sistemes de gestió.
  • Aplicar un enfocament a processos, que permet planificar aquests processos i les seves interaccions.
  • Implementar un cicle PDCA, de millora contínua, a tot el sistema i un altre per assegurar que tota la cadena de producció disposa dels recursos necessaris i es gestionen adequadament, per identificar les oportunitats de millora i actuar consegüentment.
  • Gestionar basant-se en possibles riscos, per determinar els factors que podrien causar que els seus processos i el seu SGIA es desviïn dels resultats planificats, i establir controls per prevenir o minimitzar els efectes adversos.

Coneix tota l'oferta de serveis i productes AENOR en ISO 22000

NORMES

La Norma UNE-EN ISO 22000:2018 especifica els requisits que ha de complir un sistema de gestió per assegurar la innocuïtat dels aliments durant tota la cadena alimentària amb un nou enfocament basat en riscos, pel que fa a l'organització i en l'àmbit operacional.

Compra

CERTIFICACIÓ
CERTIFICACIÓ

Certifica't o renova el teu certificat!

ISO 22000, l'eina de gestió perfecta per a aquelles organitzacions de la cadena alimentària, independentment de la seva mida i complexitat, que cerquen una gestió integrada i coherent de la innocuïtat dels aliments, més enllà dels requisits establerts per la legislació.

Serveis addicionals a la certificació:


LABORATORI

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil 

Totes les empreses d'alimentació tenen la necessitat de fer anàlisi per garantir la qualitat i seguretat dels seus processos i productes. AENOR laboratori dona resposta a les necessitats d'anàlisi del sector en els àmbits microbiològic, fisicoquímic i sensorial.

AENOR Laboratori, centre de referència per al sector alimentari.

Coneix AENOR Laboratori



Botiga AENOR

Guia pràctica d'ISO 22000:2018 Sistemes de gestió de la innocuïtat dels aliments

Més informació

Formació

Agroalimentació, consum i distribució

Més informació

ISO 22000