Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Ence obté un reconeixement per la seva aposta per un model de negoci sostenible
Notícia

Ence obté un reconeixement per la seva aposta per un model de negoci sostenible

08/09/2023

La gallega Ence, Energía y Celulosa, ha obtingut un reconeixement per tenir cura durant 20 anys del medi ambient.

En els últims anys, Ence ha esdevingut el referent del seu sector en cura mediambiental, a l'avantguarda internacional. Així ho ha reconegut Ecovadis, que ha concedit a Ence la medalla Platí, la màxima qualificació que atorga aquesta plataforma, especialitzada a avaluar la sostenibilitat de les companyies de tot el món. Així mateix, l'agència Sustainalytics, líder en qualificació d'ESG, també ha classificat Ence com la companyia més sostenible del seu sector a escala internacional.

Al llarg dels anys, AENOR ha avalat la qualitat de la gestió i l'excel·lència mediambiental d'Ence Pontevedra a través de diversos certificats, com el certificat EMAS, que avala la seva bona gestió mediambiental; el certificat Residuo Cero, per la gestió eficient i valoració dels residus de la biofàbrica; ISO 50001, a la gestió eficient de l'energia, i els de gestió de la qualitat i gestió mediambiental, ISO 9001 i ISO 14001, respectivament, en els processos de la biofàbrica.

El CEO d'AENOR, Rafael García Meiro, acompanyat del director de la regió atlàntica d'AENOR, Martin Pita, ha estat l'encarregat de lliurar el reconeixement a Ignacio Colmenares, president d'Ence.

El lliurament del reconeixement s'ha dut a terme en un acte en què han estat presents diferents personalitats públiques, entre d'altres, la vicepresidenta segona de la Xunta de Galícia i consellera de Medi Ambient, Territori i Habitatge, Ángeles Vázquez; el director de l'Agència Gallega Forestal, Jacobo Aboal; el director general de Planificació i Ordenació Forestal, José Luis Chan; la diputada per Pontevedra, Ana Pastor; el vicepresident segon de la Diputació de Pontevedra, Rafael Domínguez Artime, i el delegat territorial de la Xunta a Pontevedra, Agustín Reguera.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Ignacio Colmenares, president d'Ence; Ángeles Vázquez, vicepresidenta segona de la Xunta de Galícia i consellera de Medi Ambient, Territori i Habitatge; i Rafael García Meiro, CEO d'AENOR.


20 anys de cura del medi ambient d'Ence Pontevedra