Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Bonificacions
Cursos bonificats

Cursos bonificats

Tota la informació que necessites sobre la formació bonificada

Què és la formació bonificada?

Qualsevol empresa que tingui contractats treballadors/es per compte d'altri, disposa d'un crèdit formatiu que es fa efectiu mitjançant bonificacions en les quotes a la Seguretat Social que paguen les empreses.

Aquest crèdit resulta d'aplicar a la quantia ingressada a la Seguretat Social durant l'any anterior, en concepte de quota de formació professional, el percentatge que anualment s'estableixi a la Llei de pressupostos generals de l’Estat depenent del nombre de treballadors/es:


Treballadors/es contractats/des per compte d'altri i inscrits en el Règim General de la Seguretat Social.

IMPORTANT: Aquest sistema no és vàlid per a persones treballadores en règim d'autònoms ni personal de les administracions públiques. No obstant això, si com a persona en règim autònom tens a treballadors/es contractats/des, et podràs bonificar per la formació d'aquests/es.

Segons estableix FUNDAE, la quantia màxima per la qual una empresa, dins el seu crèdit, es pot bonificar en cada acció formativa, es pot calcular de la manera següent (aproximadament):

  • Curs presencial/Live Training: 13 € x núm. d'hores x núm. d'alumnes
  • Curs en línia: 7,5€ x núm. d'hores x núm. d'alumnes

Fins a 7 dies abans de la data d'inici de la formació. Una vegada formalitzis la teva inscripció a través del web, rebràs un correu amb els documents necessaris perquè CAMPUS AENOR pugui dur a terme les gestions davant la FUNDAE.

Un cop complert aquest termini, CAMPUS AENOR no es responsabilitzarà d'aquesta gestió i quedarà exempta de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.


A Campus AENOR estem treballant perquè dediquis més temps al que t'apassionaNecessites ajuda?

Per a qualsevol dubte o consulta que tinguis, posa't en contacte amb l'equip Campus AENOR

Servei d'Atenció al Client d'AENOR formació