Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Certificació compliment normatiu empresarial i bon govern
Compliment normatiu corporatiu i bon govern

Compliment normatiu corporatiu i bon govern

Paraula compliance, cercle rodó, fons verd

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Compliment, transparència, integritat i bon govern ​

Davant la cada vegada més prolífica i exigent legislació nacional i internacional en molt diferents àmbits (regulatoris, blanqueig de capitals, corrupció, criminal, etc.), els sistemes de compliment normatiu sorgeixen com a mecanismes d'autoregulació cada vegada més necessaris per evitar riscos d'incompliments normatius, operatius i reputacionales.

La certificació dels sistemes de gestió de compliance penal i antisuborn seran elements rellevants que caldrà tenir en compte per evidenciar la diligència deguda, la prevenció d'actes il·lícits i la implementació eficaç i millora un sistema de gestió que permeti, entre d'altres, assegurar i proporcionar evidències a la direcció, administradors, autoritats judicials, accionistes, inversors, clients i altres grups d'interès que l'organització ha pres mesures raonables per prevenir la comissió de delictes, la corrupció i el suborn i així reduir el risc penal.

Per això, la certificació dels sistemes de gestió de compliance ha de ser concedida des del rigor, la independència i la competència suficient perquè pugui ser una eina útil per a totes les parts interessades. AENOR, pionera en aquesta matèria, ha certificat des de 2014 sistemes de compliance penal i de prevenció del suborn d'empreses nacionals i internacionals punteres en la matèria, i ofereix solucions avançades i reconegudes que recullen les millors pràctiques en l'àmbit internacional com la certificació d'ISO 37001 per prevenir el suborn o la norma UNE 19601 sistema de gestió de compliance penal.


 ​

Mà tendeix suborn a una altra mà i rebutja
Compliment normatiu corporatiu

Compliance, estàndard, requeriment, regularització, transparència
Altres certificacions vinculades al bon govern

Notícies

​​​​​Maig 2020 - Núm. 358

Claus per implantar un sistema de gestió de compliment normatiu tributari

​​La certificació AENOR de Compliment normatiu tributari permet a les organitzacions implementar un sistema de gestió que faciliti la identificació, prevenció i detecció de riscos fiscals per evitar liquidacions complementàries, sancions o delictes contra la Hisenda Pública i, en cas que ocorrin, es creuen mecanismes de control i mitigació.


Llegiu-ne més...

Delicte penal antisuborn.

​​​​​​​Febrer de 2017 - núm. 323

Prevenir delictes a les organitzacions

​​Una correcta implantació pot arribar a permetre atenuar i fins i tot exonerar la responsabilitat penal de les persones jurídiques. Per això, constituirà una eina molt eficaç per a molts responsables de compliment normatiu.

Llegiu-ne més...

Nou sistema de gestió antisuborn

​​​​​​​Setembre de 2016 - núm. 318

Nou sistema de gestió antisuborn

​​Mesures perquè les organitzacions puguin prevenir, detectar i gestionar conductes delictives de suborn, complint amb la legislació i amb altres compromisos adquirits de forma voluntària. La publicació està prevista per a l'últim trimestre de l'any.

Llegiu-ne més...

Resol els teus dubtes

Torna a certificació​ ​​​​​​​​​​​​​
16 dimecres
12:00

​Certificació de compliment normatiu en temps de la COVID-19

DesembreSEMINARI WEBEn líniaCom implementar un sistema de gestió de compliment normatiu

Estructura d'un pont, empreses constructores  

Exclusiu per als nostres clients

Estructura d'un pont, empreses constructores  

Certificació de protocols davant la COVID-19

Estructura d'un pont, empreses constructores  

AENOR al teu ritme

AENOR presenta la plataforma AENOR AL TEU RITME.