Salta navegació principal

Projectes internacionals en els quals participa AENOR

 

Sobre nosaltres

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil 

El nostre valor diferencial:

El propòsit de la Direcció de Projectes Internacionals d'AENOR és contribuir al desenvolupament de la cultura de la confiança en els mercats internacionals. Tenim la ferma vocació d'impulsar la generalització de l'ús de models de confiança, de qualitat i de sostenibilitat, a les societats. Fa més de 20 anys que aportem el nostre coneixement i experiència en projectes finançats per organismes multilaterals, que permeten en cada moment l'avenç de les societats i organitzacions en el seu desenvolupament econòmic, social i mediambiental. Durant la nostra trajectòria, hem posat al servei d'innumerables organismes i entitats el nostre coneixement tècnic i assessorament en un ampli ventall de temàtiques. Disposem d'un valuós equip d'experts interns, així com una sòlida xarxa de col·laboradors internacionals. El nostre equip de project managers, així com els nostres desenvolupadors de negoci, són responsables d'assegurar el rigor i la qualitat de la participació d'AENOR en aquestes oportunitats.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Referències de projectes

​Vegeu les nostres referències de projectes recents per a cadascuna de les nostres àrees estratègiques

La nostra presència internacional

​AENOR acumula una cartera de projectes en un ampli nombre de països. Durant la nostra trajectòria hem treballat en països i regions de tots els continents, adquirint experiència i valuoses lliçons per compartir i difondre als nostres clients. 

Veure el mapa

Col·labora amb nosaltres

Partners

AENOR, un soci tècnic en projectes internacionals

Estarem encantats d'explorar oportunitats de col·laboració i participació en consorcis i, d'aquesta manera, respondre millor a les necessitats dels clients. Tenim una àmplia experiència tant liderant consorcis com participant com a partners.

Experts

Uneix-te a la nostra xarxa de col·laboradors internacionals

Sovint comptem amb experts tècnics en els diversos sectors en què desenvolupem els nostres projectes internacionals. Si tens experiència i capacitat tècnica, i estàs interessat a col·laborar amb nosaltres, envia'ns un correu indicant quin és el teu camp d'especialització i inclou el teu CV.