Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Com inscriure-s'hi
Com inscriure-s'hi?

Com inscriure-s'hi?

​​​​​Procés d'inscripció

Inscriu-t'hi!

A través del web.

Per correu electrònic.


Confirma la teva inscripció​​

Notifiquem la recepció de la inscripció mitjançant l'enviament d'un correu electrònic tant a l'assistent com al responsable de formació. Aquesta comunicació no implica la celebració del curs, que quedarà supeditada a l'existència d'un nombre mínim d'alumnes.​​​​​

FUNDAE​

Tràmits bonificació Fundació Estatal per a la Formació ​en el Treball. Les empreses que sol·licitin la gestió, a través d'AENOR, de la bonificació del curs davant la Fundació Estatal per a la Formació en el Treball rebran, a més, un altre correu electrònic amb la sol·licitud de documentació per a l'inici d'aquest tràmit.​​​

Confirma el teu curs​​

Aproximadament 10 dies abans de la data d'inici de la formació, confirmarem tant a l'assistent com al responsable de formació, per correu electrònic, la realització del curs, i els facilitarem tots els detalls relatius a la seva organització (adreça, horari, etc.). També hi adjuntarem la factura, que s'haurà d'abonar abans de la formació.

Seguiment

Posem un interès especial en la comoditat dels alumnes durant el desenvolupament de la formació: accés wifi; sales àmplies i equipades; esmorzars i dinars, segons els horaris dels cursos. Després de fer la formació, demanarem la col·laboració dels assistents per emplenar un qüestionari d'avaluació, que ens permetrà tenir una visió real de tots els aspectes relacionats amb la formació rebuda i continuar millorant.

​​Enviament de certificats

Enviarem per correu postal el certificat de la formació. Disposem de diferents títols, segons el curs realitzat. Cadascun requereix uns requisits establerts en cada cas, per bé que en tots caldrà haver assistit almenys a un 80% de la durada total del curs​​​​​.

Necessites ajuda?

Posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció a​​l client:

Servei d'Atenció al Client d'AENOR formació