Salta navegació principal

Inspecció de normes en altres païsosDavant la situació causada per la COVID-19, AENOR està fent inspeccions d'enviaments de material sanitari i de protecció (màscares sanitàries, màscares higièniques, màscares EPI, granotes, guants, ulleres, etc.) des de diferents orígens, principalment des de la Xina. 

L'objectiu d'aquests treballs és assegurar, abans de l'expedició, que els enviaments són conformes respecte a quantitats, terminis d'entrega, estat i condicions generals, així com embalatge, marcatge, correspondència amb les especificacions tècniques i qualitat general del producte. Els inspectors d'AENOR poden completar aquestes verificacions amb visites a les instal·lacions dels fabricants per revisar les característiques de la producció i els requisits de conformitat dels productes.  

Es tracta d'un servei a mida en funció de les necessitats que ens transmeten els clients; ens adaptem a les seves circumstàncies particulars. 


Vols assegurar les condicions del material que importes? Legislació, regularització, compliance

La globalització dels mercats no ha de suposar una barrera per a les empreses, sinó una oportunitat per obrir nous mercats. Des d'AENOR podem ajudar-lo.Conegui les normes i la legislació que s'aplica al seu producte al país origen i destinació.

El podem ajudar a identificar, localitzar i analitzar les normes i la reglamentació tècnica que es necessita per importar o exportar productes.

Tecla d'ordinador amb la paraula exportació 

Els nostres serveis d'inspecció són la base de partida perquè la seva empresa accedeixi als mercats internacionals.​Cobertura de serveis

AENOR fa inspeccions en diferents països

Operem de manera global a través d'oficines pròpies i d'organismes locals associats, disposem de personal amb coneixement de l'entorn i oferim serveis glo​bals a diverses parts del món per gestionar eficaçment les vostres operacions internacionals​​.

Consulta el mapa

AENOR Inspección

Obrint mercats
​​​​​​​​​​​​AENOR ofereix un servei d'inspecció i avaluació de la conformitat per controlar els intercanvis comercials​.