Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Recerca, desenvolupament i innovació tecnològica R+D+I

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos d'innovació

Cursos d'innovació

El desenvolupament d'una organització no es podria entendre si no és sota el paraigua de l'avenç i el progrés. Només el 2019, la inversió espanyola en recerca, desenvolupament i innovació va superar els 15.500 milions d'euros, amb xifres que van en augment any rere any. L'R+D+i és el conjunt d'eines i mecanismes que permeten a les corporacions millorar la seva oferta de productes i serveis mitjançant procediments més eficients, i la formació en innovació, la manera més pràctica i immediata d'obtenir aquests coneixements. En un entorn en constant desenvolupament, mai no falten oportunitats de negoci per als professionals amb formació en la gestió de sistemes R+D+i.

Nombre de resultats: 5

Investigación, desarrollo e innovación tecnológica I+D+i

Formación de auditores

I-05 Auditorías de sistemas de gestión de I+D+i

  Live Training   Presencial  In Company

Investigación, desarrollo e innovación tecnológica, I+D+i

I-01 Implantación de un sistema de gestión de I+D+i. UNE 166002

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

I-12 Rentabilizar los proyectos de I+D+i

  Live Training   Presencial  In Company

II-16 Joven Empresa Innovadora

  En línia  In Company

Nombre de resultats: 5

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en innovació

Gestionar projectes i sistemes des de la perspectiva de la innovació és un repte actual i a llarg termini, que ofereix interessants perspectives professionals. A través dels cursos en innovació d'AENOR, oferim una preparació integral de nous perfils de gestió amb gran projecció de futur.

La nostra acció formativa s'articula en dos eixos: la titulació pròpia com a Expert en gestió de la innovació i els tallers i cursos R+D+i, amb diferents graus d'especialització. El programa de formació complet inclou una àmplia visió teoricopràctica de la gestió de sistemes i de projectes d'innovació des d'una perspectiva més general. La resta de cursos en innovació se centren en aspectes més concrets del sector, com les auditories de sistemes de gestió, la interpretació i aplicació de la norma UNE 166002, la realització de propostes de valor amb CANVAS o l'ús de metodologia AGILE com a eina de transformació en els processos productius.

La formació en innovació és aplicable a diversos sectors d'activitat, motiu pel qual aquests cursos d'R+D+i resulten d'utilitat en perfils professionals procedents de diferents àrees, tant en l'àmbit de les entitats privades com de les públiques. En el curs d'auditories es requereixen coneixements previs de la norma UNE 166002, però la resta de l'oferta formativa està oberta a tècnics, directors, investigadors i professionals en general amb interès en l'àrea de l'R+D+i.

Els cursos s'imparteixen de manera presencial, en línia o al Campus Virtual mitjançant la modalitat Live Training. Aquesta opció de teleformació permet el seguiment de les classes en streaming i una comunicació més directa i dinàmica amb el professor i la resta dels participants del curs.