Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Programes Màster
Màsters

Màsters

Màsters

Hem desenvolupat una línia de formació per a professionals amb poca experiència o sense. Aquests programes es distingeixen per una formació molt pràctica, que permet que els alumnes adquireixin una ràpida qualificació professional, i facin pràctiques en empreses, proporcionades i gestionades per AENOR.

T'ajudem a accedir al mercat laboral​​​​

​La tendència a les organitzacions és substituir els diversos sistemes per un únic sistema integrat.

Cal formar persones amb els coneixements, habilitats i competències per dissenyar, implantar, auditar i fer el seguiment d'un sistema integrat de gestió de qualitat, medi ambient i, seguretat i salut a la feina.
Algunas características de los programas Máster

Acabats de titular

Màster dirigit a estudiants universitaris que acaben d'aconseguir la titulació o que estiguin a l'última fase d'estudis.​​​​

Borsa de treball

En acabar les pràctiques, més del 90% dels alumnes troba un lloc de treball relacionat directament amb el Màster fet. A més, AENOR té una borsa de treball per a tots els alumnes dels programes de màster que ho sol·licitin.​​

Pràctiques en empreses

Tots els alumnes dels Programes Màster que ho requereixin, faran un període de pràctiques d'entre 6 i 12 mesos en empreses col·laboradores de primer nivell, en què podran posar en pràctica els coneixements i habilitats adquirides, remunerades en un 99%.

​Professorat

​El claustre de professors està format per consultors i auditors en actiu amb un coneixement real de l'activitat empresarial i altament qualificat el que proporciona una visió totalment fidel de l'empresa i una formació eminentment pràctica​​.

Formació pràctica a partir de casos reals

Els continguts teòrics estan dissenyats a partir d'experiències reals. Aquesta metodologia permet una aplicació immediata dels coneixements adquirits a l'entorn laboral. ​​

Finançament

Oferim condicions especials de finançament sense interessos i tenir un programa de beques AENOR.​​​​​

Et cal ajuda?

Per conèixer les sortides laborals, programes de pràctiques remunerades en empreses, metodologia, professorat, inserció laboral, beques... o solucionar qualsevol altre dubte que tinguis.

Servei Atenció al Client AENOR formació