Salta navegació principal


Conveni entre AENOR i el col·legi professional d'ambientòlegs

Ambdues entitats, COAMBM i AENOR, col·laboraran en l'elaboració d'un marc de cooperació en matèria d'educació en l'àmbit del medi ambient, pel fet de tenir sinergies mútues i objectius comuns. El conveni ha estat materialitzat per Susana Lozano Godoy, directora del negoci de Formació i directora de Projectes Internacionals a AENOR, i Rut Ballesteros Gil, vicepresidenta del Col·legi d'Ambientòlegs de la Comunitat de Madrid.

Des de Campus AENOR, estem molt feliços que la nostra empresa segueixi avançant i fent accions beneficioses per al conjunt de la societat.

Formant els professionals del futur

Campus AENOR contribueix a incrementar el capital de coneixement dels líders desenvolupant en els professionals del futur les competències que permetran generar confiança entre els agents econòmics.

El 2022, el Campus AENOR va celebrar el seu 30è aniversari. I durant aquestes tres dècades, més de 150.000 alumnes han passat per les seves aules i 10.000 empreses han confiat en els més de 6.000 cursos impartits per formar els seus professionals. Per això, posa el focus en les persones i en la millora de la seva capacitació professional per contribuir, d'aquesta manera, al progrés de la societat.

Durant aquests 30 anys, ha acumulat experiència i aprenentatge de la mà dels alumnes, la qual cosa li permet ser un referent en el coneixement del mercat, i anticipar-se a les necessitats de formació i especialització dels professionals.

30è aniversari Campus AENOR: formació per al futur

El Campus AENOR va celebrar el seu 30è aniversari amb un esdeveniment en el qual, a més d'agrair la confiança als més de 150.000 alumnes que han passat per les seves aules durant aquestes tres dècades, es va presentar el nou Programa de les professions per al futur. AENOR treballa per seguir sent referent en formació. Per fer-ho, té programes nous que permeten anticipar-se a les tendències del mercat, gràcies a la feina que duu a terme amb fonts de coneixement.

 Javier Mejía, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci d'AENOR, i Susana Lozano, directora de Formació i Projectes Internacionals d'AENOR, van ser els encarregats de donar la benvinguda a les més de 100 persones que van assistir al Campus AENOR el 22 de setembre.Àrees de formació


Bàner cursosProgrames Màster
Programes Màster

Més informació

Formació en línia
Formació en línia

Més informació

Formació In-Company
Formació In-Company

Més informació

Accés a l'AULA VIRTUAL
Accés a l'AULA VIRTUAL

Més informació

Catàleg de cursos 

Construint futur

Campus AENOR fa 30 anys que contribueix a incrementar el capital de coneixement dels líders i a desenvolupar, en els professionals, les competències que permetran generar confiança amb les empreses i institucions. Durant aquests 30 anys, hem acumulat experiència i aprenentatge i hem format més de 150.000 alumnes, hem impartit més de 200.000 hores, hem fet més de 7.000 cursos i gairebé 10.000 empreses han confiat en nosaltres per especialitzar els seus professionals.