Salta navegació principal

Formació - AENOR
Taller de disseny de Plans d'Igualtat

Es tracta d'un curs que es troba dins l'àrea de Responsabilitat Social i Desenvolupament Sostenible, i la primera convocatòria se celebrarà el proper 22 d'octubre a Live Training (Virtual EN DIRECTE).

El Reial decret llei 6/2019 sobre igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes, aprovat el març de 2019, afegeix nous requisits per a les empreses en matèria laboral. Un d'aquests és elaborar un Pla d'Igualtat. Amb el nostre taller pràctic, els alumnes coneixeran els passos a seguir, les eines i la metodologia necessàries per a l'elaboració del pla d'igualtat d'una empresa.


Cursos Agenda 2030 i Objectius de Desenvolupament Sostenible - ODS

AENOR ha llançat, dins l'àrea de Responsabilitat Social i Desenvolupament Sostenible, dos nous cursos sobre l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquests cursos són: Agenda 2030: Integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'estratègia empresarial i Agenda 2030: Eines per a la integració i implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'estratègia empresarial.

Aquestes formacions s'han creat amb l'objectiu d'ajudar a entendre els conceptes i principis de la sostenibilitat i l'Agenda 2030, com a full de ruta cap al desenvolupament sostenible. Amb aquests cursos podràs conèixer els ODS al detall, la història, les implicacions, així com les oportunitats de referència com a marc d'estratègia empresarial.


Elecció de modalitat en les convocatòries presencials

A AENOR posem a la teva disposició tota la nostra tecnologia, les instal·lacions, els protocols i mitjans perquè puguis continuar formant-te, i tu tries si fas la formació a les nostres instal·lacions o de manera virtual, mitjançant la retransmissió en directe via streaming.

En la formació presencial, AENOR garanteix que es faran i compliran totes les mesures de seguretat davant la COVID-19 (presa de temperatura en entrar a les nostres instal·lacions, obligatorietat de la màscara durant tota la formació tant a alumnes com a docents, distàncies de seguretat entre participants, rutines de desinfecció i neteja diàries de zones comunes i aules, etc.).


Àrees de formació


Bàner cursos

6

dilluns

9.00

FormacióFebrerLive Training (en directe)

​Agenda 2030: Eines per a la integració i implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l'estratègia empresarial

8

dimecres

9.00

FormacióFebrerLive Training (en directe)

​Certificació de Benestar Animal d'AENOR basada en Welfare Quality i AWIN® Certificació WELFAIR™

13

dilluns

9.00

FormacióFebrerMadrid o en directe

​Auditor/a líder ISO 27001

16

dijous

9.00

FormacióFebrerLive Training (en directe)

​Canvis de la nova ISO 27002:2022

20

dilluns

9.00

FiraFebrerHotel Villamagna

​Fira Internacional d'Estudis de Postgraus – Hotel Villamagna

22

dimecres

9.00

SEMINARI WEBFebrerStreaming (Zoom)

​Seminari web gratuït: Els sistemes integrats de gestió com a eina a les organitzacionsProgrames Màster
Programes Màster

Més informació

Formació en línia
Formació en línia

Més informació

Formació In-Company
Formació In-Company

Més informació

Accés a l'AULA VIRTUAL
Accés a l'AULA VIRTUAL

Més informació

Catàleg de cursos 

Passaport cap a l'èxit

Més de 100.000 professionals han confiat en AENOR per rebre una formació de primer nivell, d'acord amb les necessitats d'un mercat cada dia més competitiu. Les claus de la qualitat dels cursos impartits per AENOR formació són: un profund coneixement del sector empresarial, un contingut dels cursos específic per donar resposta a les necessitats reals de les empreses i un professorat altament qualificat constituït en la seva totalitat per professionals en actiu.