Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Sostenibilitat i responsabilitat social

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Per què fer un curs en responsabilitat social corporativa i en desenvolupament sostenible?

Per què fer un curs en responsabilitat social corporativa i en desenvolupament sostenible?

 

La responsabilitat social corporativa s'ha consolidat com una de les tendències fonamentals del panorama empresarial actual. El compromís amb les persones, la societat i el medi ambient es tradueix en accions concretes que cerquen el benefici de totes les parts implicades. Ja són moltes les organitzacions que han incorporat la responsabilitat social a la seva gestió, o que estan en via de fer-ho, com una manera d'afegir valor a l'empresa.

En aquesta situació, es fa necessari que els integrants dels equips que gestionaran els temes de responsabilitat social corporativa tinguin una formació exhaustiva en aquesta matèria i que siguin capaços de manejar tots els camps relacionats, des del plantejament inicial de l'estratègia fins a la gestió dels aspectes econòmics, socials i ambientals específics.

Nombre de resultats: 23

Sostenibilidad y Responsabilidad Social

Máster

Titulaciones Propias AENOR

Titulación Propia RS-0A Experto/a en Responsabilidad Social

  Live Training   Presencial

ODS-Objetivos de Desarrollo Sostenible

Responsabilidad social y desarrollo sostenible

M-79 Taxonomía Verde Europea

  Live Training  In Company

M-77 Gestión de Compras Sostenibles

  Live Training   Presencial  In Company

M-42 Cadena de custodia FSC®

  Live Training   Presencial

M-65 Estrategia y gestión de la Responsabilidad Social

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

A-02 La relación con personas con discapacidad

  Live Training   Presencial   En línia

Sostenibilidad ESG

Nombre de resultats: 23

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en responsabilitat social corporativa i en desenvolupament sostenible

La responsabilitat social corporativa és un àmbit professional en expansió molt vinculat amb una altra àrea extremadament demandada: el desenvolupament sostenible. Ambdós camps estan regulats per estàndards reconeguts i processos sistematitzats. Totes aquestes metodologies i eines de gestió estan recollides en els cursos oficials RSC d'AENOR.

Per incorporar les necessitats i demandes de la societat en la gestió de les empreses, hem organitzat la formació en RSC en diversos nivells d'especialització i temàtiques. La titulació pròpia d'AENOR en responsabilitat social conté diferents cursos que es poden fer dins la titulació o de manera independent, segons la fórmula que cada professional trobi més adequada. 

Encara que cadascun dels cursos oficials d'RSC persegueix un objectiu concret, de forma global, la formació en responsabilitat social corporativa que oferim a AENOR té com a finalitat afavorir una gestió empresarial ètica i sostenible. És per això que els professionals relacionats amb RH, acció social, comunicació, relacions amb els inversors o assessoria juridicolaboral seran els més beneficiats per aquest tipus de formació. Amb tot, són cursos oberts a qualsevol empleat en organismes públics o privats amb interès en la gestió responsable.

La formació i les corresponents certificacions d'aptitud de cada curs de RSC es poden obtenir de manera presencial o mitjançant alternatives telemàtiques en línia o Live Training. Les noves tecnologies permeten el desenvolupament de classes en streaming i la participació en el Campus Virtual, on es pot compartir dubtes i propostes amb la resta dels participants sota la supervisió d'un docent expert en els continguts.