Salta navegació principal

Certificació de productes
Producte

Marca AENOR N de producte

La Marca AENOR N, el símbol de la qualitat i seguretat de producte, evidencia el compliment dels requisits definits en normes o especificacions tècniques i constitueix un element diferenciador que genera confiança envers la mateixa organització, clients, accionistes, empleats, administracions públiques i entorn social de l'empresa.

Què és la Marca AENOR N

Laberint amb drecera

Certificació i reglamentació

AENOR desenvolupa certificacions de producte per donar suport a la conformitat amb disposicions legals, com el marcatge CE.

Emet certificats de conformitat per a legislacions sobre ascensors o instal·lacions de generació d'energia elèctrica amb fonts renovables, amb la Marca N com a distintiu de qualitat reconegut.

Més informació

Banderas del món

​Certificacions internacionals​

AENOR protegeix les organitzacions en la seva estratègia d'internacionalització amb marques i certificats propis o de tercers, com CCA/NTR​, ENEC i ENEC+​​​​​, CB o ​<HAR> per al sector elèctric i la marca Keymark per al sector de l'edificació​​​​, ​dona suport a la indústria en l'obtenció de marques de producte específiques per facilitar l'accés a nous mercats​​​.

Més informació

Logotip GlobalEPD amb cinta mètrica

Declaracions ambientals​

Els fabricants poden comunicar el perfil ambiental verificat dels seus productes amb el Programa GlobalEPD d'AENOR

Les Declaracions GlobalEPD són conformes a la norma Internacional ISO 14025 per a Declaracions ambientals de producte (DAP) i, en el cas de productes de construcció, amb la norma europea EN 15804​​​​​

Més informació

Instal·lació d'elements d'envans en una casa

Serveis d'instal·lació

La Marca AENOR SI certifica la qualitat del procés d'instal·lació en obra, per a empreses instal·ladores ​​ que volen destacar la seva feina

L'objectiu de la Marca AENOR SI​​ és demostrar la professionalització i millora contínua del personal de les empreses​​

Més informació