Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Formació a l'empresa
Formació in company

Formació in company

Formació per a les empreses, formació in company AENOR

​​​​​​​​​​​​​​​​AENOR t'ofereix la possibilitat de fer la formació a les teves pròpies instal·lacions, sense necessitat de desplaçaments i en exclusiva per a la teva empresa.

Consulta'ns i t'ajudarem a planificar i organitzar el curs que necessites.

Fases per al desenvolupament de projectes formatius in company​​

  • ​Dete​cció de necessitats i assessorament.​
  • ​Anàlisi de cada proposta i el​aboració de pressupost.
  • Elecció del format més adequat: presencial, en línia…​
  • ​Orientació sobre l'ajuda de bonificacions davant la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació.​
  • Desenvolupament de l'acció formativa​.​​
  • Avaluació i seguiment de l'acció formativa.

​​

Solucions adaptades a les empreses

Continguts adaptats

​Adaptem els cursos a les exigències de les empreses, proporcionant respostes personalitzades i orientades cap al desenvolupament dels grups i de les organitzacions.

Flexibilitat

Els cursos se celebren en els llocs, dates i horaris sol·licitats pel client, per no exigir canvis en el ritme dels treballadors i activitat de les em​preses.

Rendibilitat

Estudiem cada pressupost de forma individual perquè resulti tan rendible com sigui possible. Aquesta opció permet eliminar les despeses relatives als viatges (desplaçaments, allotjaments, dietes…). Sens dubte, un estalvi significatiu en els costos de la formació!

Professorat

Assignem aquells docents que més s'adeqüin al perfil dels participants. Per fer-ho, disposem del millor professorat del mercat.​

Enfocament pràctic

​Utilitzem una fórmula didàctica que garanteix la millor assimilació dels continguts. El contingut pràctic mínim a cadascun dels nostres cursos és del 40%, percentatge que se supera amb escreix en els cursos i programes de formació d'auditors.

Bonificable per FUNDAE

​La formació In-company permet a les empreses aprofitar al màxim els crèdits de la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació, i d'aquesta manera estalviar substancialment en el cost formatiu. AENOR formació té un servei​ gratuït que facilita aquesta gestió.​

Necessites ajuda?

Posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció al client. Estudiarem el teu cas de forma personalitzada i et facilitarem un pressupost de manera immediata.​

Servei d'atenció al client d'AENOR formació