Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Tecnologies de la informació
Formacions AENOR en l'àrea TIC

Formacions AENOR en l'àrea TIC

El teu viatge cap a una carrera d'èxit en les TIC

En un món cada vegada més digitalitzat, les TIC s'han convertit en el motor impulsor de la innovació i el progrés en tots els àmbits de la societat i l'economia.

En aquest emocionant camp, la formació és clau per mantenir-se al dia amb les últimes tendències, eines i millors pràctiques. Per això, t'oferim una àmplia gamma de cursos dissenyats per potenciar les teves habilitats i obrir-te noves oportunitats en l'apassionant món de les TIC.

Tant si estàs fent els teus primers passos en el món de les TIC com si vols especialitzar-te en àrees específiques, els nostres cursos i titulacions estan dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats i horaris, i t'ofereixen la flexibilitat i el coneixement que necessites per triomfar en aquest emocionant camp.

Uneix-te a AENOR i comença el teu viatge cap a una carrera d'èxit en les tecnologies de la informació!Formacions específiques per a tecnologies de la informació


Un dibuix d'una personaDescripció generada automàticament amb confiança baixa Titulacions Pròpies AENOR Un dibuix d'una personaDescripció generada automàticament amb confiança baixa Gestió del servei IT (ISO 20000)Els cursos de Tecnologia de la informació d'AENOR estan destinats a la capacitació d'experts en ciberseguretat, ISO 27001, ISO 20000 i seguretat de la informació.

En aquesta àmplia oferta formativa, destaquen les titulacions pròpies en auditories líder i cap, especialistes implantadors i experts en direcció i gestió de ciberseguretat. Són propostes que no només ensenyen com ser experts en ciberseguretat, sinó com fer servir aquests coneixements adquirits per participar en una millora constant dels sistemes de protecció de dades aplicats a l'àmbit empresarial.

Els nostres cursos en tecnologies de la informació també comprenen àrees més concretes, com aspectes jurídics i legals, seguretat en el núvol, Internet de les coses (ioT), sistemes de gestió d'evidències electròniques (SGEE) i, en general, tots els fonaments de la gestió de seguretat relacionats amb la interpretació i aplicació de les normes de certificació més destacades de cada camp: ISO 270001, ISO 270002, ISO 20000.


​​El perfil dels participants en aquests cursos de ciberseguretat i tecnologies de la informació varia en funció de les exigències de cada tipus de formació. Les titulacions pròpies estan més orientades a gerents de TIC i altres tècnics o responsables de seguretat informàtica i ciberseguretat, familiaritzats amb les eines i metodologies aplicades al sector. D'altra banda, els cursos en gestió del servei TI, seguretat de la informació no requereixen requisits específics, tot i que sempre és recomanable conèixer els conceptes bàsics i les regles que regeixen el funcionament d'aquests departaments.

Encara que la formació en línia i en streaming (modalitat Live Training) té un gran pes, hi ha l'opció de completar alguns dels cursos d'aquesta extensa oferta formativa de manera presencial o semipresencial. L'aprenentatge i l'adquisició d'habilitats específiques per al desenvolupament de les tasques d'un especialista en seguretat de la informació és molt similar en totes les opcions formatives, en què posem un interès especial en el networking i en el treball de les eines i els continguts més actuals.