Salta navegació principal

AENOR al món, certificació sense fronteres

AENOR al món en matèria d'inspecció
Inspecció

AENOR fa inspeccions en nom de clients privats, de les seves organitzacions matrius i/o d'autoritats oficials amb l'objectiu de proveir-los informació sobre la conformitat amb la legislació, normes, o especificacions que siguin aplicables.

Amb el servei d'inspecció, AENOR assegura que les mercaderies que arriben al lloc de destinació són conformes a les especificacions requerides.

Més informació

AENOR al món en matèria de formació
Formació

Des de 1992, AENOR formació promou les tècniques per al desenvolupament de sistemes de gestió a les organitzacions i la capacitació en competències de direcció i especialització tècnica.

En l'àmbit internacional, el 2016, més de 8000 professionals van assistir als 550 cursos que AENOR va impartir en 18 països diferents d'Espanya, amb les modalitats in-company i presencial.

Més informació

AENOR al món en matèria de validació
Validació

AENOR ofereix el catàleg més gran de certificats, validacions i verificacions ambientals, que permeten a les organitzacions acreditar el seu compromís amb el medi ambient, minimitzar els impactes i afavorir la millor gestió dels recursos.

AENOR és la primera entitat espanyola acreditada davant l'ONU com a Entitat Operacional Designada del Mecanisme de Desenvolupament Net (MDL) del Protocol de Kyoto, oferint així la validació de, entre d'altres, projectes de MDL.​

Més informació


.

AENOR és el soci espanyol d'IQNET, la xarxa d'organismes de certificació més gran del món, la qual cosa, potencia la seva capacitat d'oferir serveis allà on es demani, amb el mateix alt nivell de qualitat. A més, amb la seva inclusió a l'IQNET Academy, els alumnes dels cursos adscrits reben un reconeixement internacional.​​

Accedeix a IQNET
​​Països on té presència AENOR al món