Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Qualitat i seguretat de productes químics, sanitaris i cosmètics

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos qualitat i seguretat en la indústria química

Cursos qualitat i seguretat en la indústria química

La indústria química a Espanya és un sector prolífic que genera gairebé 210.000 treballs directes i més de 502.100 treballs indirectes. Al voltant de 3.000 empreses protagonitzen aquest sector en constant desenvolupament que suposa prop del 5,5% del PIB i un 3,7% del treball nacional. Pel caràcter transversal i la implicació en infinitat d'àrees de negoci, els cursos de seguretat industrial química són una interessant sortida laboral amb una atractiva projecció professional. 

Nombre de resultats: 6

Calidad y seguridad de productos químicos, sanitarios y cosméticos

Calidad y seguridad en la industria química

Q-76 Técnico en Productos Sanitarios

  Live Training   Presencial  In Company

Q-91 Buenas prácticas de fabricación de medicamentos (GMP)

  Live Training   Presencial  In Company

Nombre de resultats: 6

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en indústria química

A través dels cursos d'indústria química d'AENOR, és possible adquirir la formació pràctica i teòrica necessària per desenvolupar una carrera professional en el sector: classificació de productes, implantació de sistemes de gestió, legislació aplicable, mesuraments i anàlisis, residus, emmagatzematge i transport, entre altres eines de gran utilitat.

Són cursos de seguretat en la indústria química que engloben tant aspectes vinculats a una visió més general del sector, com són els sistemes de gestió i qualitat en el procés de producció, com a qüestions més específiques, per exemple, les relacionades amb les bones pràctiques en determinades indústries com la mèdica o la cosmètica.

En aquesta àmplia oferta formativa de cursos de seguretat en la indústria química s'inclouen: protocol IFS en indústria química, ISO 13485 i bones pràctiques en la fabricació (GMP) de productes cosmètics (ISO 22716) i de medicaments. Són titulacions que es troben entre els requisits més demandats per obrir-se camí en un sector cada vegada més competitiu i exigent.

Els cursos de química industrial d'AENOR han estat dissenyats per adaptar-se a les necessitats de cada perfil. Des de les alternatives més orientades a personal tècnic en els departaments de qualitat fins a la consultoria especialitzada o els responsables de gestió i producció. L'objectiu és que els futurs professionals del sector disposin de totes les eines necessàries per al correcte desenvolupament de la seva activitat, amb coneixements teoricopràctics sempre actualitzats.

Tots els cursos de qualitat i seguretat de la indústria química tenen una versió presencial o Live Training (classes virtuals en directe), amb diferents horaris i dates de convocatòria per a ambdues modalitats. Aquests cursos sobre indústria química es caracteritzen per la seva curta durada i per un important contingut pràctic facilitat per experts que coneixen de primera mà la situació del mercat actual.