Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Economia circular

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Quins avantatges té fer un curs en economia circular?

Quins avantatges té fer un curs en economia circular?

 

Què és l'economia circular? Aquesta disciplina tan demandada té com a objectiu que el valor dels productes, els materials i els recursos (aigua, energia…) es mantingui en l'economia durant el màxim temps possible, reduint així al mínim la generació de residus. Actualment és la principal estratègia d'Europa per generar creixement i ocupació, amb el suport del Parlament Europeu i el Consell Europeu. Aquesta estratègia inclou una sèrie de mesures destinades a convertir la UE en una «economia circular» basada en una societat del reciclatge per tal de reduir la producció de residus i utilitzar-los com a recursos. Fer un curs en economia circular i convertir-se en un expert en la matèria és assumir un dels grans reptes a què s'enfronten els sectors empresarial i industrial avui dia i convertir-se en un dels perfils més demanats del mercat.

Nombre de resultats: 11

Economía Circular

Titulaciones Propias AENOR

Titulación Propia EC-0A Especialista en gestión de la Economía Circular en las organizaciones

  Live Training   Presencial   En línia

Economía Circular

M-23 Residuo Cero: requisitos, trazabilidad y certificación

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

M-47 La Economía Circular, oportunidades y estrategia

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Cálculo de Huellas

M-75 Ámbito de la gestión en economía circular: huella hídrica

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

M-34 Huella de Carbono y su neutralidad. Gestión del Carbono

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Nombre de resultats: 11

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en economia circular en el marc de la revolució sostenible i ambiental

Les professions relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient viuen el seu millor moment. Són perfils innovadors i en ple desenvolupament que requereixen formació molt específica i en constant evolució. El "treball verd", com es coneixen popularment aquestes noves activitats, constitueix una sortida professional amb interessants possibilitats laborals i una gran projecció de cara al futur.

A AENOR oferim diverses opcions per a l'especialització en aquesta àrea. Tant en els títols propis com en els cursos d'economia circular i càlcul de petjades, l'objectiu és dotar els futurs professionals del sector de les eines necessàries per a la gestió ambiental i energètica integral, el control i l'eficiència de les organitzacions, la presa de decisions rendibles, també des del punt de vista ecològic, i el compliment d'objectius de desenvolupament sostenible.

Per tal de comprendre les àrees d'especialització més demandades, els cursos impartits en modalitats: presencial, Live Training i en línia, s'organitzen en diversos nivells de formació: les titulacions pròpies com ara la d' Especialista en Gestió de l'Economia Circular a les Organitzacions o Expert en Gestió Ambiental, Energètica i Economia Circular (postgrau) ; els cursos d'economia circular sobre residu zero, ISO 14006, oportunitats i estratègia, aplicació i ecoetiquetatge, i els cursos i tallers pràctics sobre el càlcul d'empremtes (gestió del carboni, gestió de la petjada hídrica, aplicació de l'empremta ambiental a la UE i neutralitat de la petjada de carboni).

Els cursos en economia circular que oferim a AENOR garanteixen l'aprenentatge pràctic i teòric que requereix aquest nou perfil professional en auge i amb què es pretén convertir la UE en la societat del reciclatge.

La titulació pròpia i el postgrau expert (a través de la Universitat d'Alcalá de Henares) són de tipus semipresencial/presencial i estan dirigides a professionals amb titulació universitària i interès en la gestió sostenible. La resta de cursos d'economia circular es fan també mitjançant les modalitats presencial i Live Training; aquestes últimes són classes telemàtiques en directe que estan dirigides a un alumnat més ampli: des d'estudiants interessats en un sector professional en desenvolupament fins a empresaris i directius amb interès per incorporar estratègies sostenibles en les pràctiques de negoci quotidianes i contribuir d'aquesta manera a l'alentiment del canvi climàtic.