Salta navegació principal
Nova ISO 22000        

ISO 22000:2018: única norma internacional de gestió, amb els principis de la seguretat alimentària

Quins són els principals canvis?

  •  Adaptació a l'estructura d'Alt nivell, comuna a les normes de gestió ISO (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001...) per facilitar la integració amb altres sistemes de gestió.
  •  Nou enfocament basat en la gestió de riscos de l'organització (finances, productivitat, parts interessades, etc.) i en l'àmbit operacional del sistema APPCC.
  •  Modificació i aclariment de requisits relatius a la comunicació, gestió d'emergències, selecció de les mesures de control, pla de control de Punts de control crític (PCC) i de Programes de prerequisits (PPR) o validació de les mesures de control...
  •  Cicle PDCA de millora contínua. Dos cicles PDCA, que s'apliquen: un directament al sistema de gestió, i un altre conjuntament al sistema de gestió i a l'APPCC.

Coneix tota l'oferta de serveis i productes AENOR en ISO 22000

NORMES

La Norma UNE-EN ISO 22000:2018 especifica els requisits que ha de complir un sistema de gestió per assegurar la innocuïtat dels aliments durant tota la cadena alimentària amb un nou enfocament basat en riscos, pel que fa a l'organització i en l'àmbit operacional.

Compra

CERTIFICACIÓ
CERTIFICACIÓ

Certifica't o renova el teu certificat!

ISO 22000, l'eina de gestió perfecta per a aquelles organitzacions de la cadena alimentària, independentment de la seva mida i complexitat, que cerquen una gestió integrada i coherent de la innocuïtat dels aliments, més enllà dels requisits establerts per la legislació.

Serveis addicionals a la certificació:


LABORATORI

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil 

Totes les empreses d'alimentació tenen la necessitat de fer anàlisi per garantir la qualitat i seguretat dels seus processos i productes. AENOR laboratori dona resposta a les necessitats d'anàlisi del sector en els àmbits microbiològic, fisicoquímic i sensorial.

AENOR Laboratori, centre de referència per al sector alimentari.

Coneix AENOR Laboratori

Vols saber-ne més, sobre l'ISO 22000?

​Si encara no coneixes la nova versió d'ISO 22000, coneix casos d'èxit d'altres empreses certificades. Si vols aprofundir-hi, inscriu-te als nostres cursos. A més, en aquest article podràs conèixer les novetats i els avantatges principals d'aquesta norma.

ISO 22000