Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Qualitat i seguretat alimentària

Campus AENOR


Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista

Més informació

Cursos qualitat i seguretat alimentària

Cursos qualitat i seguretat alimentària

El sector agroalimentari ocupa a Espanya uns 2,4 milions de persones i representa gairebé un 10% del PIB del nostre país. Aquestes xifres converteixen la indústria de comestibles i begudes i les explotacions agrícoles i ramaderes en un dels sectors més importants de l'economia espanyola. El mercat demanda qualitat i seguretat en tota la cadena alimentària; la implantació de normes i protocols voluntaris de qualitat i seguretat alimentària dona resposta a aquesta necessitat i, sens dubte, confiança al consumidor i a la resta d'agents de la cadena. Una bona formació en qualitat i seguretat alimentària dona als participants els coneixements, habilitats i les competències necessàries per especialitzar-se en una àrea de grans oportunitats avui i, encara més, en el futur. 

Nombre de resultats: 23

Calidad y seguridad alimentaria

Máster

Titulación Propia MT-06 Máster en Gestión de Empresas del sector Agroalimentario

  Live Training   Presencial

Formación de auditores

Titulación Propia Q-0A Auditor/a líder de sistemas de calidad y seguridad alimentaria

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Q-24 Auditor/a interno/a de sistemas de calidad y seguridad alimentaria

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Protocolos calidad y seguridad alimentaria

Q-104 Los cambios del Protocolo BRCGS v.9

  Live Training   Presencial  In Company

Q-105 Los cambios del Protocolo IFS v.8

  Live Training   Presencial  In Company

Q-14 Requisitos de calidad y seguridad alimentaria: BRCGS, IFS, ISO 22000

  Live Training   Presencial   En línia  In Company

Q-54 Protocolo de seguridad alimentaria BRCGS v.9

  Live Training   Presencial  In Company

Q-63 Protocolo de seguridad alimentaria IFS v.8

  Live Training   Presencial  In Company

Q-69 Protocolo BRCGS Packaging Materials v.6

  Live Training   Presencial  In Company

Q-89 El esquema de certificación FSSC 22000 v.6

  Live Training   Presencial  In Company

Bienestar animal

Nombre de resultats: 23

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Formació en seguretat alimentària

Els cursos del sector alimentari d'AENOR tenen com a objectiu formar futurs tècnics en qualitat alimentària a diversos nivells i en diferents àrees d'especialització. Des de la formació més completa amb les titulacions pròpies com el màster en gestió d'empreses del sector agroalimentari o la de directors de sistemes de qualitat i seguretat alimentària GFSI fins a àmbits més específics com la certificació WELFAIR o la gestió d'al·lergògens.

El catàleg de cursos de la indústria alimentària d'AENOR comprèn les àrees amb més projecció professional: benestar animal, formació d'auditors, BRC, IFS, APPCC, ISO 22000, al·lergògens, exportació SAE, producció ecològica, legislació alimentària o perills i punts crítics de la indústria, entre d'altres. Aquests cursos i titulacions es mantenen constantment actualitzats i constitueixen una eina imprescindible per tenir una àmplia perspectiva del sector i conèixer-ne el gran potencial des del punt de vista professional. Són les eines idònies per posicionar-se com a professional qualificat en el sector que ofereix més oportunitat avui a Espanya.

Els cursos del sector alimentari disposen d'una àmplia varietat de modalitats i convocatòries, amb cursos d'iniciació, d'actualització i experts. Tots es fan en modalitat presencial i modalitat Live Training (EN DIRECTE). AENOR posa a disposició dels seus alumnes tota la tecnologia i els mitjans perquè puguin triar la modalitat i les dates que millor s'adapten a les seves necessitats.

Els nostres cursos s'adrecen a dos perfils. Els cursos i les titulacions pròpies van dirigits a professionals d'empreses del sector alimentari que assumiran responsabilitats en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària i necessiten formar-se en un protocol o un procés o especialitzar-se. El nostre màster va dirigit a titulats universitaris sense experiència o professionals sense coneixements previs que vulguin capacitar-se per assumir responsabilitats en empreses del sector agroalimentari.