Netejar filtres Aplicar
Campus AENOR
Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista
Més informació
El sector agroalimentari ocupa a Espanya uns 2,4 milions de persones i representa gairebé un 10% del PIB del nostre país. Aquestes xifres converteixen la indústria de comestibles i begudes i les explotacions agrícoles i ramaderes en un dels sectors més importants de l'economia espanyola. El mercat demanda qualitat i seguretat en tota la cadena alimentària; la implantació de normes i protocols voluntaris de qualitat i seguretat alimentària dona resposta a aquesta necessitat i, sens dubte, confiança al consumidor i a la resta d'agents de la cadena. Una bona formació en qualitat i seguretat alimentària dona als participants els coneixements, habilitats i les competències necessàries per especialitzar-se en una àrea de grans oportunitats avui i, encara més, en el futur.
Nombre de resultats: 23
Titulación Propia MT-06 Máster en Gestión de Empresas del sector Agroalimentario
Titulación Propia Q-0A Auditor/a líder de sistemas de calidad y seguridad alimentaria
Q-24 Auditor/a interno/a de sistemas de calidad y seguridad alimentaria
Q-104 Los cambios del Protocolo BRCGS v.9
Q-105 Los cambios del Protocolo IFS v.8
Q-14 Requisitos de calidad y seguridad alimentaria: BRCGS, IFS, ISO 22000
Q-54 Protocolo de seguridad alimentaria BRCGS v.9
Q-59 La Norma ISO 22000 para la gestión de la seguridad alimentaria
Q-63 Protocolo de seguridad alimentaria IFS v.8
Q-69 Protocolo BRCGS Packaging Materials v.6
Q-86 Protocolo para la certificación de sistemas de autocontrol para la exportación SAE versión 4
Q-89 El esquema de certificación FSSC 22000 v.6
Q-113 Evaluación de los autocontroles del protocolo Welfair® para vacuno de engorde
Q-114 Evaluación de los autocontroles del protocolo Welfair® para conejos
Q-110 Evaluación de los autocontroles del protocolo Welfair® para porcino de engorde y porcino madre
Q-111 Evaluación de los autocontroles del protocolo Welfair® para pollo de engorde
Q-112 Evaluación de los autocontroles del protocolo Welfair® para vacuno de leche
Q-115 Evaluación de los autocontroles del protocolo Welfair® para gallinas ponedoras
Q-97 Certificación de Bienestar Animal de AENOR basada en Welfare Quality y AWIN® Certificación WELFAIR™
Q-107 Taller práctico - Prevención del desperdicio alimentario
Els cursos del sector alimentari d'AENOR tenen com a objectiu formar futurs tècnics en qualitat alimentària a diversos nivells i en diferents àrees d'especialització. Des de la formació més completa amb les titulacions pròpies com el màster en gestió d'empreses del sector agroalimentari o la de directors de sistemes de qualitat i seguretat alimentària GFSI fins a àmbits més específics com la certificació WELFAIR o la gestió d'al·lergògens.
El catàleg de cursos de la indústria alimentària d'AENOR comprèn les àrees amb més projecció professional: benestar animal, formació d'auditors, BRC, IFS, APPCC, ISO 22000, al·lergògens, exportació SAE, producció ecològica, legislació alimentària o perills i punts crítics de la indústria, entre d'altres. Aquests cursos i titulacions es mantenen constantment actualitzats i constitueixen una eina imprescindible per tenir una àmplia perspectiva del sector i conèixer-ne el gran potencial des del punt de vista professional. Són les eines idònies per posicionar-se com a professional qualificat en el sector que ofereix més oportunitat avui a Espanya.
Els cursos del sector alimentari disposen d'una àmplia varietat de modalitats i convocatòries, amb cursos d'iniciació, d'actualització i experts. Tots es fan en modalitat presencial i modalitat Live Training (EN DIRECTE). AENOR posa a disposició dels seus alumnes tota la tecnologia i els mitjans perquè puguin triar la modalitat i les dates que millor s'adapten a les seves necessitats.
Els nostres cursos s'adrecen a dos perfils. Els cursos i les titulacions pròpies van dirigits a professionals d'empreses del sector alimentari que assumiran responsabilitats en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària i necessiten formar-se en un protocol o un procés o especialitzar-se. El nostre màster va dirigit a titulats universitaris sense experiència o professionals sense coneixements previs que vulguin capacitar-se per assumir responsabilitats en empreses del sector agroalimentari.