Netejar filtres Aplicar
Campus AENOR
Entrevista Susana Lozano sobre Campus AENOR, El Economista
Més informació
El futur és innovació. El moment és ara. Descobreix un 2025 ple d'oportunitats.
El sector agroalimentari ocupa a Espanya uns 2,4 milions de persones i representa gairebé un 10% del PIB del nostre país. Aquestes xifres converteixen la indústria de comestibles i begudes i les explotacions agrícoles i ramaderes en un dels sectors més importants de l'economia espanyola. El mercat demanda qualitat i seguretat en tota la cadena alimentària; la implantació de normes i protocols voluntaris de qualitat i seguretat alimentària dona resposta a aquesta necessitat i, sens dubte, confiança al consumidor i a la resta d'agents de la cadena. Una bona formació en qualitat i seguretat alimentària dona als participants els coneixements, habilitats i les competències necessàries per especialitzar-se en una àrea de grans oportunitats avui i, encara més, en el futur.
Nombre de resultats: 26
Titulación Propia MT-06 Máster en Gestión de Empresas del sector Agroalimentario
Titulación Propia Q-0A Auditor/a líder de sistemas de calidad y seguridad alimentaria
Q-24 Auditor/a interno/a de sistemas de calidad y seguridad alimentaria
Q-14 Requisitos de calidad y seguridad alimentaria: BRCGS, IFS, ISO 22000
Q-59 La Norma ISO 22000 para la gestión de la seguridad alimentaria
Q-86 Protocolo para la certificación de sistemas de autocontrol para la exportación SAE versión 4
Q-89 El esquema de certificación FSSC 22000
Q-104 Los cambios del Protocolo BRCGS v.9
Q-54 Protocolo de seguridad alimentaria BRCGS v.9
Q-109 Los cambios del Protocolo BRCGS Packaging Materials v.7
Q-69 Protocolo BRCGS Packaging Materials v.7
Q-105 Los cambios del Protocolo IFS v.8
Q-63 Protocolo de seguridad alimentaria IFS v.8
Q-71 Protocolo IFS Logística v.3
Q-107 Taller práctico - Prevención del desperdicio alimentario
Q-15 Análisis de peligros y puntos de control crítico en la industria alimentaria
Q-108 Etiquetado en alimentos. Información al consumidor
Q-85 Legislación Alimentaria
Q-79 Microbiología alimentaria para no microbiólogos
Q-97 La certificación en Bienestar Animal Welfair®
Els cursos del sector alimentari d'AENOR tenen com a objectiu formar futurs tècnics en qualitat alimentària a diversos nivells i en diferents àrees d'especialització. Des de la formació més completa amb les titulacions pròpies com el màster en gestió d'empreses del sector agroalimentari o la de directors de sistemes de qualitat i seguretat alimentària GFSI fins a àmbits més específics com la certificació WELFAIR o la gestió d'al·lergògens.
El catàleg de cursos de la indústria alimentària d'AENOR comprèn les àrees amb més projecció professional: benestar animal, formació d'auditors, BRC, IFS, APPCC, ISO 22000, al·lergògens, exportació SAE, producció ecològica, legislació alimentària o perills i punts crítics de la indústria, entre d'altres. Aquests cursos i titulacions es mantenen constantment actualitzats i constitueixen una eina imprescindible per tenir una àmplia perspectiva del sector i conèixer-ne el gran potencial des del punt de vista professional. Són les eines idònies per posicionar-se com a professional qualificat en el sector que ofereix més oportunitat avui a Espanya.
Els cursos del sector alimentari disposen d'una àmplia varietat de modalitats i convocatòries, amb cursos d'iniciació, d'actualització i experts. Tots es fan en modalitat presencial i modalitat Live Training (EN DIRECTE). AENOR posa a disposició dels seus alumnes tota la tecnologia i els mitjans perquè puguin triar la modalitat i les dates que millor s'adapten a les seves necessitats.
Els nostres cursos s'adrecen a dos perfils. Els cursos i les titulacions pròpies van dirigits a professionals d'empreses del sector alimentari que assumiran responsabilitats en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària i necessiten formar-se en un protocol o un procés o especialitzar-se. El nostre màster va dirigit a titulats universitaris sense experiència o professionals sense coneixements previs que vulguin capacitar-se per assumir responsabilitats en empreses del sector agroalimentari.