Formació en seguretat alimentària
Els cursos del sector alimentari d'AENOR tenen com a objectiu formar futurs tècnics en qualitat alimentària a diversos nivells i en diferents àrees d'especialització. Des de la formació més completa amb les titulacions pròpies com el màster en gestió d'empreses del sector agroalimentari o la de directors de sistemes de qualitat i seguretat alimentària GFSI fins a àmbits més específics com la certificació WELFAIR o la gestió d'al·lergògens.
El catàleg de cursos de la indústria alimentària d'AENOR comprèn les àrees amb més projecció professional: benestar animal, formació d'auditors, BRC, IFS, APPCC, ISO 22000, al·lergògens, exportació SAE, producció ecològica, legislació alimentària o perills i punts crítics de la indústria, entre d'altres. Aquests cursos i titulacions es mantenen constantment actualitzats i constitueixen una eina imprescindible per tenir una àmplia perspectiva del sector i conèixer-ne el gran potencial des del punt de vista professional. Són les eines idònies per posicionar-se com a professional qualificat en el sector que ofereix més oportunitat avui a Espanya.
Els cursos del sector alimentari disposen d'una àmplia varietat de modalitats i convocatòries, amb cursos d'iniciació, d'actualització i experts. Tots es fan en modalitat presencial i modalitat Live Training (EN DIRECTE). AENOR posa a disposició dels seus alumnes tota la tecnologia i els mitjans perquè puguin triar la modalitat i les dates que millor s'adapten a les seves necessitats.
Els nostres cursos s'adrecen a dos perfils. Els cursos i les titulacions pròpies van dirigits a professionals d'empreses del sector alimentari que assumiran responsabilitats en la gestió de la qualitat i seguretat alimentària i necessiten formar-se en un protocol o un procés o especialitzar-se. El nostre màster va dirigit a titulats universitaris sense experiència o professionals sense coneixements previs que vulguin capacitar-se per assumir responsabilitats en empreses del sector agroalimentari.