L'actualització en coneixements específics i en competències és una necessitat per a qualsevol professional.
A vegades, la legislació canvia o els controls oficials es fan més estrictes, altres vegades el mercat imposa nous requisits i barreres i, en qualsevol cas, els consumidors estan millor informats, són més exigents i necessiten no només alta qualitat de productes i serveis sinó també confiança en les empreses que els proporcionen.
En aquest context, AENOR posa a la teva disposició una nova línia de formació altament especialitzada, que aporta noves possibilitats d'aprenentatge per a aquells que vulguin perfeccionar els seus coneixements, comprendre i aplicar nous aspectes legislatius i els requisits necessaris per operar en l'àmbit nacional i internacional, aplicar nous enfocaments i mantenir-se a l'avantguarda de la seva professió. Es tracta de cursos demanats per l'Administració que ajuden al fet que les organitzacions es mantinguin actualitzades.
Els tallers seran desenvolupats i impartits per diversos experts de reconegut prestigi, amb una àmplia experiència en els marcs legislatius i en els aspectes tècnics involucrats en cada temàtica, i amb una rellevant trajectòria internacional.
El nostre equip docent està o ha estat involucrat recentment en organitzacions de referència de cada sector, incloent les institucions públiques encarregades de l'aplicació i els controls oficials dels aspectes abordats en aquests cursos, així com associacions o comitès internacionals que han col·laborat en la definició del nou marc regulador.
No perdis l'oportunitat d'aprendre d'experts de referència en cada categoria, i resoldre els teus dubtes sobre aquells aspectes pràctics necessaris per fer-te destacar com a professional punter en el teu sector.
Estar actualitzat en aquests nous aspectes tècnics i legislatius permet als professionals:
Comptar amb personal actualitzat en els nous aspectes del sector que permeten a les empreses:
Etiquetage d'aliments i seguretat alimentària a la Unió Europea
Aquest curs ofereix una visió general de les normes i dels requisits obligatoris establerts per la legislació alimentària de la UE amb relació a la informació alimentària dels productes facilitada als consumidors i aplicable a tots els països de la UE. Explica els requisits de la norma de referència, el Reglament 1169/2011, en descriu l'estructura i les pautes per a la seva implantació. Per aquesta raó, està dirigit a empreses productores o exportadores d'aliments a la UE, així com a professionals del sector alimentari en relació amb la UE.
Requisits legals d'informació en webs per a usuaris de la UE
Aquest curs ofereix una visió ordenada i raonada dels requisits legals i de les bones pràctiques en relació amb la informació que qualsevol negoci amb presència web ha de mostrar en els seus llocs web si estan dirigits a públic espanyol i de la UE, així com les seves responsabilitats.
Requisits legals d'informació per a comerç electrònic a la UE
Aquest curs ofereix una visió ordenada i raonada dels requisits legals i de les bones pràctiques en relació amb la informació general que els negocis que fan venda en línia (tant en web com en app) han de mostrar en els seus canals informatius i de venda per al mercat espanyol i la UE de manera general.
Comercialització de productes sanitaris
Aquest curs proporcionarà al participant informació detallada sobre com importar i comercialitzar productes sanitaris a Espanya. Es parlarà del marc legislatiu a la Unió Europea, i es comentarà quins són els punts en comú en el mercat UE però parlant específicament dels requisits que marca el mercat espanyol. El curs recalcarà els passos per importar, certificats requerits, d'acord amb la legislació vigent. El curs ajudarà els participants a iniciar-se en el procés d'importar productes sanitaris de països extracomunitaris.
A Campus AENOR estem treballant perquè dediquis més temps al que t'apassiona
Coneixes les nostres formacions Live Training?
Necessites ajuda?
Per a qualsevol dubte o consulta que tinguis, posa't en contacte amb nosaltres: