Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Tallers Tendències
Tallers Tendències

Tallers Tendències

Formació en línia altament especialitzada pràctica diversos sectors

​Descobreixi les formacions més especialitzades i actuals per perfeccionar els seus coneixements

L'actualització en coneixements específics i en competències és una necessitat per a qualsevol professional.

A vegades, la legislació canvia o els controls oficials es fan més estrictes, altres vegades el mercat imposa nous requisits i barreres i, en qualsevol cas, els consumidors estan millor informats, són més exigents i necessiten no només alta qualitat de productes i serveis sinó també confiança en les empreses que els proporcionen.

En aquest context, AENOR posa a la teva disposició una nova línia de formació altament especialitzada, que aporta noves possibilitats d'aprenentatge per a aquells que vulguin perfeccionar els seus coneixements, comprendre i aplicar nous aspectes legislatius i els requisits necessaris per operar en l'àmbit nacional i internacional, aplicar nous enfocaments i mantenir-se a l'avantguarda de la seva professió. Es tracta de cursos demanats per l'Administració que ajuden al fet que les organitzacions es mantinguin actualitzades.


 • Per al professional:

Estar actualitzat en aquests nous aspectes tècnics i legislatius permet als professionals:

  • Tenir un perfil més competitiu donat el caràcter pràctic dels cursos i facilitar l'evolució professional.
  • Donar valor a l'organització on treballi o destacar com a proveïdor de confiança.
  • Millorar la productivitat, atès que els cursos recullen de manera clara i ordenada les novetats que per a cada categoria el professional necessita saber.
 • Per a l'empresa:

Comptar amb personal actualitzat en els nous aspectes del sector que permeten a les empreses:

  • Complir amb els nous requisits legislatius, i generar confiança en els consumidors i les Administracions públiques.
  • Comercialitzar productes i serveis, no només a Espanya, sinó en tot el mercat de la Unió Europea, i facilitar l'expansió internacional i l'atracció de nous consumidors i clients.
  • Convertir-se en un proveïdor i soci de confiança, per poder generar col·laboracions i aliances a Espanya i a la Unió Europea.

 • Tecnologies de la informació
 • Qualitat i seguretat alimentària
 • Productes sanitaris
 • Aviat, moltes àrees més

​Etiquetage d'aliments i seguretat alimentària a la Unió Europea

Aquest curs ofereix una visió general de les normes i dels requisits obligatoris establerts per la legislació alimentària de la UE amb relació a la informació alimentària dels productes facilitada als consumidors i aplicable a tots els països de la UE. Explica els requisits de la norma de referència, el Reglament 1169/2011, en descriu l'estructura i les pautes per a la seva implantació. Per aquesta raó, està dirigit a empreses productores o exportadores d'aliments a la UE, així com a professionals del sector alimentari en relació amb la UE.

​Requisits legals d'informació en webs per a usuaris de la UE

Aquest curs ofereix una visió ordenada i raonada dels requisits legals i de les bones pràctiques en relació amb la informació que qualsevol negoci amb presència web ha de mostrar en els seus llocs web si estan dirigits a públic espanyol i de la UE, així com les seves responsabilitats.

Requisits legals d'informació per a comerç electrònic a la UE

Aquest curs ofereix una visió ordenada i raonada dels requisits legals i de les bones pràctiques en relació amb la informació general que els negocis que fan venda en línia (tant en web com en app) han de mostrar en els seus canals informatius i de venda per al mercat espanyol i la UE de manera general.

Comercialització de productes sanitaris

Aquest curs proporcionarà al participant informació detallada sobre com importar i comercialitzar productes sanitaris a Espanya. Es parlarà del marc legislatiu a la Unió Europea, i es comentarà quins són els punts en comú en el mercat UE però parlant específicament dels requisits que marca el mercat espanyol. El curs recalcarà els passos per importar, certificats requerits, d'acord amb la legislació vigent. El curs ajudarà els participants a iniciar-se en el procés d'importar productes sanitaris de països extracomunitaris.

Coneixes les nostres formacions Live Training?

 

Necessites ajuda?

Per a qualsevol dubte o consulta que tinguis, posa't en contacte amb nosaltres:

Servei d'Atenció al Client d'AENOR formació