Salta navegació principal
Ets a: Home>Formació>Bonificacions i descomptes
Descomptes i bonificacions

Descomptes i bonificacions

​​​​Gestió de la bonificació de la formació

​Gairebé la totalitat dels cursos d'AENOR formació es poden finançar a través del sistema de bonificacions de la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació, complint els requisits que estableix la Llei 30/2015 i el Reial decret 694/2017.​​

Per a més informació ​accedeix a www.fundae.es i ​utilitza ​el crèdit disponible a la teva empresa!

​​

​​​Qui es pot beneficiar d'aquesta bonificació?

  • Treballadors contractats per compte d'altri i inscrits en el Règim General de la Seguretat Social. Aquest sistema no és vàlid per a autònoms ni per a treballadors de les administracions públiques.

​​​Quant puc bonificar?

La quantia màxima per la qual una empresa, dins el seu crèdit, es pot bonificar en cada acció formativa, es pot calcular de la manera següent (aproximadament):

  • Curs presencial/Live Training*: 13 € x nre. d'hores x nre. d'alumnes ​
  • Curs en línia: 7,5€ x núm. d'hores x núm. d'alumnes

*) Mesures extraordinàries per fer front a l'impacte de la COVID-19: Beneficiaris

De conformitat amb la Resolució de 15 d'abril de 2020 es podran impartir accions formatives en modalitat presencial mitjançant aula virtual.

I perquè AENOR pugui gestionar la bonificació d'una acció formativa en la modalitat presencial mitjançant l'aula virtual, caldrà que l'empresa sol·licitant mantingui, fins a la finalització de l'acció formativa, la plantilla mitjana haguda des del 14 de setembre de 2019 fins al 14 de març de 2020. En cas contrari, no serà possible bonificar l'acció formativa.

Aquesta mesura de considerar la modalitat presencial a través de l'aula virtual com a presencial, que es bonifica a 13 euros/hora, està vigent fins al 31/12/2020, a l'espera de confirmar la FUNDAE la pròrroga per a l'exercici 2021.


​AENOR formació té un servei gratuït de gestió d'aquestes bonificacions per facilitar-vos aquest tràmit. Escriu-nos a cursosbonificados@aenor.com​​​​​​​​

 

Beneficieu-vos dels nostres descomptes! ​

​​Descomptes per volum (*)

  • Per a més informació sobre els descomptes consulteu a AENOR formació: 914 326 125 / formacion@aenor.com
​​

​​Altres descomptes (*)

  • Els membres de l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) tenen un 5% de descompte.
  • Autònoms i desocupats: 25% de descompte en cursos presencials i 25% de descompte en cursos en línia, sempre que es justifiqui aquesta situació, i limitat a determinats cursos.

​​(*) Els descomptes no són acumulables. Per beneficiar-se de preus especials es recomana establir plans de formació, cosa que facilitarà la reserva de places i la bonificació màxima.​

​​

Necessites ajuda?

Posa't en contacte amb el nostre servei d'atenció al client:

Servei d'Atenció al Client d'AENOR formació