Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Certificació d'organitzacions i serveis>Com fer visible el teu certificat
Com fer visible el teu certificat

Com fer visible el teu certificat

Equip de joves entusiasmats pels èxits aconseguits


L'aposta per la qualitat, el respecte pel medi ambient o la seguretat i la salut de les persones són aspectes que les empreses d'avui dia consideren prioritaris en la seva gestió. El treball que fan aquestes entitats per millorar contínuament en aquests àmbits es reconeix, per exemple, quan una empresa obté un certificat d'AENOR.

A més de les marques de certificació en si, les entitats demanen cada vegada més suports i productes diferents a través dels quals poder fer pública la qualitat de la seva feina. Per això, des d'AENOR posem a disposició dels nostres clients una àmplia gamma de materials que ajuda a difondre els seus certificats respectius: escultures, banderes, expositors, plaques, roll-up i adhesius entre d'altres, que han estat dissenyats per ser exposats en diferents espais, tant d'interior com d'exterior. 

Aquests productes confereixen un valor diferencial que ajuda a comunicar els èxits dels nostres clients de certificació a la societat, així com a generar confiança entre col·laboradors, clients i consumidors.Com fer visible el teu certificat

Fes visible el teu certificat i demostra el que vals…

Deu claus per fer amb èxit auditories en remot

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil 

AENOR ajuda a gestionar el procés d'auditoria de les organitzacions per poder-les portar a terme en remot, garantint la confiança dels sistemes, així com la qualitat i l'adequació dels processos. Aquest article ofereix deu claus perquè les organitzacions puguin emprendre amb èxit una auditoria en remot.

#QuedatACasa #AENORSempreAmbTu Llegir l'article

Davant de situacions difícils és imprescindible trobar solucions factibles. Agilitzar els processos d'auditoria i poder seguir duent a terme la nostra feina de manera que es permeti verificar la implantació dels sistemes de gestió en les millors condicions de fiabilitat, segueix ajudant a demostrar la confiança dels sistemes per garantir la qualitat i l'adequació dels processos.

 Veure infografia

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​