Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Certificació d'organitzacions i serveis>Com fer visible el teu certificat
Com fer visible el teu certificat

Com fer visible el teu certificat

Equip de joves entusiasmats pels èxits aconseguits


L'aposta per la qualitat, el respecte pel medi ambient o la seguretat i la salut de les persones són aspectes que les empreses d'avui dia consideren prioritaris en la seva gestió. El treball que fan aquestes entitats per millorar contínuament en aquests àmbits es reconeix, per exemple, quan una empresa obté un certificat d'AENOR.

A més de les marques de certificació en si, les entitats demanen cada vegada més suports i productes diferents a través dels quals poder fer pública la qualitat de la seva feina. Per això, des d'AENOR posem a disposició dels nostres clients una àmplia gamma de materials que ajuda a difondre els seus certificats respectius: escultures, banderes, expositors, plaques, roll-up i adhesius entre d'altres, que han estat dissenyats per ser exposats en diferents espais, tant d'interior com d'exterior. 

Aquests productes confereixen un valor diferencial que ajuda a comunicar els èxits dels nostres clients de certificació a la societat, així com a generar confiança entre col·laboradors, clients i consumidors.Com fer visible el teu certificat

Fes visible el teu certificat i demostra el que vals…

Per què triar el marxandatge d'AENOR?

 

Perquè així podràs diferenciar-te de la resta, donar visibilitat al teu esforç i ajudar a transmetre encara més confiança entre els clients, empleats i proveïdors.

Consulta tota la varietat de productes disponibles al nostre catàleg, baixa't al PC el formulari de comanda, indica els articles que t'interessen i envia'ns la teva comanda adjunta per correu electrònic a info@aenor.com.

I, per descomptat, si tens qualsevol dubte o hi ha un article que necessites i no veus al catàleg, escriu-nos i t'atendrem amb molt gust. Vegeu catàleg

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​