Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Anàlisis i assajos>Certificació de servei de restauració
Certificació de servei de restauració

Certificació de servei de restauració

Certificació de servei de restauració

Qualitat d'un restaurant: Garantia per al consumidor

AENOR ha desenvolupat la solució de certificació de servei de restauració, que s'adreça tant a operadors de restauració i càtering, com a les empreses que contracten aquests serveis, per tal de garantir al consumidor que el servei que està rebent és segur, saludable i cobreix les seves expectatives.

Es tracta d'un procés de certificació senzill, ja que no requereix la implantació de procediments o sistemes addicionals amb els quals els operadors de restauració ja han d'estar treballant. El procés es fa mitjançant una avaluació contínua del servei de restauració, que inclou auditories, presa de mostres i assajos.

La certificació de servei de restauració és una solució amb abast flexible que es basa en quatre mòduls de control: Seguretat alimentària, qualitat nutricional, qualitat de servei i control operacional.

Avantatges d'aquesta certificació:

  • Genera confiança al consumidor final, que reconeix en la marca AENOR un segell de garantia i qualitat.
  • Augmenta el prestigi de l'empresa, en demostrar a l'usuari final els esforços duts a terme per garantir la seva seguretat, salut i satisfacció en el servei.
  • Permet a les organitzacions fer una correcta diligència deguda, avaluant i monitorant el servei prestat pels seus proveïdors.
  • Facilita la millora contínua del servei, en detectar-ne els punts febles.

  • Certificat AENOR de serveis de restauració
  • Llicència d'ús de la marca AENOR serveis de restauració


  • ​Grupo Santander és la primera empresa a Espanya que rep el segell Marca AENOR serveis de restauració, que reconeix la seguretat alimentària dels seus restaurants corporatius. (llegir-ne més).

Certificat AENOR de serveis de restauració


  

Solucions AENOR per al sector de la restauració

Nova Guia 9001 constructora