Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Sanitat i serveis socials>Transport sanitari 179002
Sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari UNE 179002

Sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari UNE 179002

Sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari UNE 179002

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​La qualitat, valor en alça per al transport sanitari

La certificació de sistemes de gestió de la qualitat per a empreses de transport sanitari, garanteix el compliment dels requisits de la norma ISO 9001 en els processos més crítics del transport de pacients.

Aquesta certificació s'ha desenvolupat ​ de conformitat amb la norma ​​UNE 179002:2011, que inclou consells i recomanacions, desenvolupats de manera concreta per a les empreses del sector de transport sanitari.

Reflecteix de manera estricta tots els requisits de la norma ISO 9001 adaptats al sector, seguint l'esquema següent:

  • Introducció.
  • Definicions d'interès per a la comprensió del document.
  • Requisits d'un sistema de gestió de qualitat basats en la norma ISO 9001, incloent-hi les recomanacions apropiades perquè les empreses de transport sanitari puguin donar resposta als requisits esmentats.
  • Annexos informatius amb formats i registres d'exemple referenciats durant el text.
​​​

La certificació de Sistemes de gestió de qualitat per a transport sanitari està dirigida a qualsevol empresa del sector amb independència de la seva estructura, l'organització, el propietari, la mida, el tipus de serveis proporcionats, la localització o els enfocaments localment utilitzats.

El compliment dels requisits de la norma UNE 179002 garanteix de manera automàtica el compliment dels requisits de la norma ISO 9001, per la qual cosa obtenir les dues certificacions de manera conjunta en un mateix procés d'auditoria suposa un important estalvi per a l'empresa de transport sanitari, a la vegada que augmenta els avantatges derivats de disposar d'aquestes dues certificacions.

Un cop superat el procés d'auditoria, si el sis​​tema implantat s'adequa als requisits de la norma UNE 179002, l'organització obté:

  • El Certificat AENOR de sistema de gestió de la qualitat per a transport sanitari.
  • La llicència d'ús de la marca AENOR de sistema de gestió de la qualitat per a transport sanitari
Marca AENOR de gestió de qualitat  de transport sanitari

Marca AENOR de gestió de la qualitat
de transport sanitari​

Des de l'any 2009, en què es va concedir el primer certificat de gestió de qualitat d'acord amb el norma UNE 179002:2008 a l'organització TRANSINSA, S.L., més de 50 organitzacions han certificat amb AENOR el seu sistema de gestió de la qualitat per a transport sanitari.