Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Informació de suport
Avantatges específics de les certificacions

Avantatges específics de les certificacions

AENOR, l'entitat líder en certificació a Espanya

AENOR, l'entitat líder en certificació a Espanya, ofereix el catàleg més ampli de certificacions amb solucions eficaces a les necessitats específiques de les organitzacions.

A més de les certificacions i serveis d'avaluació més esteses, AENOR innova permanentment per posar a disposició de les organitzacions nous certificats que responen eficaçment als grans desafiaments de les empreses i institucions públiques en les diferents àrees: Qualitat, Medi ambient, Riscos i seguretat, R+D+I, Compliance i bon govern, Eficiència energètica, Responsabilitat social i Tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC).

La certificació és una eficaç eina que contribueix a millorar l'eficiència en la gestió empresarial i a generar confiança entre tots els agents econòmics.

Aquí et mostrem els avantatges de les diferents certificacions d'AENOR. Des de les més generalistes, com l'ISO 9001 o ISO 14001, fins a les específiques com la que acredita que una Pime és innovadora o les que impulsen l'economia circular.