Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>Hostaleria Madrid i AENOR concedeixen el primer distintiu de qualitat Cénit
Hostaleria Madrid i AENOR concedeixen el primer distintiu de qualitat Cénit

Hostaleria Madrid i AENOR concedeixen el primer distintiu de qualitat Cénit

20/02/2019

  • Cénit és el primer distintiu de Seguretat i Qualitat Alimentària d'Espanya validat per AENOR dirigit a establiments d'hostaleria.
  • Medems Catering, referent de l'alta gastronomia a Madrid, és la primera empresa hostalera que aconsegueix el distintiu, desenvolupat per Hostaleria Madrid i AENOR.

20 de febrer de 2019. L'Associació d'Hostaleria Madrid i AENOR atorguen el primer distintiu Cénit a Medems Catering. Després d'un any de la implantació d'aquest estàndard de qualitat i seguretat alimentària en els seus processos de treball, Medems Catering, empresa de referència de l'alta gastronomia a Madrid, assoleix una fita que marcarà un abans i un després en la seva dilatada carrera gastronòmica.

El distintiu Cénit, que compleix un any de vida des de la seva presentació en la passada edició de l'HIP, és el primer distintiu de Seguretat i Qualitat Alimentària d'Espanya validat per AENOR dirigit a establiments d'hostaleria. La Seguretat Alimentària no és un concepte de futur sinó que està present en el nostre dia a dia i suposa una garantia fonamental per al consumidor.