Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Acord per a la humanització de l'assistència sanitària
Acord per a la humanització de l'assistència sanitària
Notícia

Acord per a la humanització de l'assistència sanitària

21/06/2019

AENOR i l'Aliança de la Sanitat Privada Espanyola, ASPE, han signat un acord de col·laboració en què AENOR donarà suport a ASPE en el creixement i desenvolupament de les diferents entitats associades a Espanya, amb l'objectiu de generar confiança en les capacitats de les organitzacions mitjançant serveis d'avaluació de la conformitat (certificació, inspecció i assajos), formació i informació.

Arran d'aquest acord ha sorgit una de les primeres accions conjuntes: la celebració de la V Jornada de Qualitat en el Sector Sanitari, organitzada recentment. Una trobada que ha servit per tractar les diferents propostes per a la humanització de l'assistència sanitària, les eines per a la seva gestió, així com la visió de l'auditoria sanitària des de la perspectiva de l'auditor i l'auditat, i les millors pràctiques assistencials tenint el pacient sempre al centre.

Marta Serrano, gerent de sanitat d'AENOR, va informar sobre l'existència de més de 900 certificats que donen suport al sector i va destacar com la certificació contribueix a millorar la gestió dels serveis sanitaris i la satisfacció de tots els usuaris del sistema.

Els certificats d'AENOR donen suport a la competitivitat de les organitzacions sanitàries i els permeten desenvolupar una millora contínua en àmbits com la gestió de la qualitat en l'assistència sanitària, el medi ambient, la seguretat de la informació, la seguretat alimentària o els productes sanitaris.

A la fotografia, a l'esquerra, Carlos Rus, secretari general de l'Aliança de la Sanitat Privada Espanyola, al costat de Pablo Corróns, director de Serveis d'Informació Sectorial d'AENOR.