Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR concedeix el certificat de Marca N Sostenible a Inrialsa 10/05/2023
Notícia

AENOR concedeix el certificat de Marca N Sostenible a Inrialsa

10/05/2023

L'empresa Inrialsa es converteix en el primer fabricant de finestres a rebre el certificat dMarca N sostenible d'AENOR. Aquesta certificació consolida el compromís dels seus productes amb un enfocament social, ambiental i de governança, i aporta, així, al sector de la construcció la fiabilitat en productes i prestacions que requereix la nova era sostenible en l'edificació.

La concessió del segell reflecteix el compromís sostenible d'Inrialsa. Amb la certificació Marca AENOR N Sostenible es podrà comprovar l'evolució d'aquesta empresa, ja que any rere any es va renovant i motiva a fer un esforç de millora contínua.

Els indicadors analitzats per AENOR avalen la qualitat del producte d'Inrialsa en el compliment dels requisits tècnics que estableix la Marca N. A més, es constata, entre altres valors, el compromís del fabricant amb qüestions tècniques, mediambientals i de prevenció de riscos laborals en seus processos de fabricació.

Cada vegada són més els fabricants, com és el cas de Inrialsa, que aposten per AENOR a l'hora de certificar la qualitat i la sostenibilitat dels seus productes. Ells són els que se sotmeten de manera voluntària a un examen complet amb l'objectiu d'assegurar de forma objectiva a tot l'ecosistema (promotores, constructores, associacions i consumidors) que els seus productes responen als requisits de qualitat, seguretat i durabilitat que estableixen les normes. A més, és complementària a la certificació obligatòria establerta per la reglamentació nacional i europea. D'aquesta manera, Inrialsa ofereix, com un valor diferencial, la seva qualitat certificada i el compromís amb l'entorn.

Declaracions del gerent d'Inrialsa, Alejandro Gea, i del director territorial d'AENOR a la Rioja i Navarra, Michel Lumbreras, a la nota de premsa adjunta.Lliurament certificat Marca AENOR N Sostenible Inrialsa