Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>aenor-es-una-empresa-familiarment-responsable
Notícia

El segell EFR corrobora que s'ha implantat un model de gestió que permet un equilibri per conciliar la vida laboral i la personal

10/06/2024

AENOR ha superat amb èxit l'auditoria de seguiment en EFR (empresa familiarment responsable). Aquest èxit destaca el compromís amb la conciliació de la vida laboral i personal de tota la plantilla de l'entitat.

AENOR avalua la conformitat amb els requisits del model EFR, com els referits al disseny, implantació, avaluació i millora contínua de les pràctiques i mesures destinades a promoure la conciliació de la vida laboral i personal.

Beneficis del certificat EFR:

  • Imatge de compromís amb el seu personal i la societat.
  • Atracció i fidelització del talent.
  • Augment de la competitivitat i la productivitat.
  • Reducció de l'absentisme i la rotació.
  • Personal més compromès i motivat (millora del clima laboral).
  • Més flexibilitat.

Les polítiques que promouen la flexibilitat horària i el teletreball brinden suport a la família i asseguren un entorn segur per a tots i totes. Aquestes iniciatives no només milloren la qualitat de vida dels empleats i empleades, sinó que també fomenten un ambient de treball més productiu i satisfactori. AENOR s'esforça diàriament per ser el millor lloc per treballar, implementa polítiques de flexibilitat horària, teletreball, dona suport a la família i és un entorn segur per a tots i totes; per això, anima tant els seus proveïdors com les empreses col·laboradores perquè s'afegeixin a aquest compromís en el qual la conciliació sigui una de les seves prioritats dins les polítiques de gestió de persones.

L'obtenció del certificat EFR enforteix la reputació corporativa de l'organització de cara a les administracions, el mercat, els inversors, els mitjans de comunicació i la societat en general.