Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Conveni entre AENOR i Alastria sobre transformació digital
Alastria, Montse Guardia, i del director de Màrqueting Sectorial i de Producte d'AENOR, Javier Mejía
Notícia

Conveni entre AENOR i Alastria sobre transformació digital

29/04/2021

AENOR ha signat un conveni amb Alastria, l'associació per al foment de l'economia digital a través de tecnologies de cadena de blocs, per donar suport al compromís amb la innovació i la transformació digital basades en tecnologies descentralitzades.

AENOR es converteix així en la primera empresa del seu sector que s'incorpora a aquesta xarxa nacional de més de 500 empreses i institucions, en la qual busca avançar en el desenvolupament de la tecnologia de cadena de blocs i fomentar sinergies amb altres actors participants.

L'objectiu d'Alastria és accelerar la transformació digital de diferents sectors a través de la implementació de la cadena de blocs, i aportar agilitat, veracitat, seguretat i eficiència en els processos. Aquest repte està completament alineat amb la filosofia d'AENOR i s'ha desenvolupat mitjançant el suport a la transformació de la societat creant confiança entre organitzacions i persones. Precisament la cadena de blocs és actualment, i ho serà encara més en el futur proper, una de les tecnologies base de transformació sobre com les persones interactuen amb el seu entorn.

Declaracions de la directora general d'Alastria, Montse Guardia, i del director de Màrqueting Sectorial i de Producte d'AENOR, Javier Mejía, a la nota de premsa adjunta.  

Nota de premsa​​​​

Incorporació d'AENOR a Alastria