Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>ISDIN obté el certificat de compliment normatiu Tributari
Notícia

ISDIN obté el certificat del sistema de gestió de compliment normatiu tributari, que corrobora una cultura empresarial transparent i ètica.

04/07/2024

AENOR ha concedit al laboratori internacional de dermocosmètica ISDIN el certificat del Sistema de gestió de compliment normatiu tributari, segons la norma UNE 19602, cosa que posa de manifest el seu compromís amb els màxims estàndards d'excel·lència i transparència fiscal.

AENOR ha dut a terme un procés d'auditoria exhaustiu en què ha avaluat la robustesa i implementació del sistema de gestió i control fiscal d'ISDIN. I a més, avala el seu model d'actuació tributària que, de conformitat amb els requisits establerts en la norma UNE 19602, compleix els estàndards internacionals de compliment tributari i integra les recomanacions de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE). 

La norma UNE 19602 defineix uns requisits i unes recomanacions de compliment normatiu tributari que ajuden les empreses a implementar un sistema de gestió que faciliti la identificació, prevenció i detecció de riscos fiscals, per tal d'evitar liquidacions complementàries, sancions o delictes contra la Hisenda Pública. Facilita, també, la transparència davant l'Administració tributària i un compliment ètic de l'organització respecte de les seves relacions amb les administracions públiques, tant estatals com autonòmiques i locals.

Amb ISDIN, en són 20 les empreses a què AENOR ha concedit aquesta certificació.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Mayrata Conesa, mànager d'ESG, compliment normatiu i bon govern d'AENOR; Jordi Martín, director d'AENOR a Catalunya; Pol Bremon, Chief Financial Officer d'ISDIN; Jorge Duca, Tax Manager d'ISDIN.