Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Primer projecte Blue Carbon validat i verificat per AENOR
 
 

Primer projecte Blue Carbon validat i verificat per AENOR

12/05/2021

AENOR ha finalitzat la validació i verificació del Projecte Golf de Morrosquillo a Colòmbia, primer projecte Blue Carbon que ho aconsegueix amb la metodologia VERRA. Conservation International, organització que treballa per protegir la naturalesa i la biodiversitat global, va confiar en AENOR per dur a terme aquesta feina, que ha comptat amb el suport tècnic de South Pole, i la col·laboració d'autoritats locals, regionals i nacionals de Colòmbia.

Durant els últims dos anys, amb el finançament d'Apple, Conservation International i les parts interessades esmentades, juntament amb les comunitats locals, s'ha treballat en un nou mètode per utilitzar el valor del carboni generat per la conservació i restauració dels manglars de Cispata i contribuir a una estratègia de finançament sostenible a llarg termini per a la regió.

El Projecte Golf de Morrosquillo segrestarà gairebé un milió de tones de diòxid de carboni durant 30 anys en conservar i gestionar de manera sostenible 7.561 hectàrees d'ecosistema de manglars costaners, aiguamolls i rierols associats.

Conservation.org​​​​
Més informació​​​​