Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Sendaviva aposta per implementar mesures per contribuir a la reducció del malbaratament d'aliments
Notícia

Sendaviva aposta per implementar mesures per contribuir a la reducció del malbaratament d'aliments

04/07/2024

AENOR ha lliurat la certificació "Malbaratament alimentari zero" a Sendaviva, i es va convertir en el primer parc d'oci d'Espanya i en la primera empresa navarresa a obtenir aquesta certificació per la seva gestió eficaç del malbaratament alimentari.

Per aconseguir aquesta certificació, Sendaviva ha dut a terme una sèrie d'accions estratègiques enfocades en la prevenció i gestió eficient dels residus alimentaris en diferents àrees de la seva activitat. El parc ha centrat els seus esforços en la prevenció i quantificació del malbaratament mitjançant el mesurament, establint objectius específics que permetin la prevenció i minimització; alhora que ha optimitzat els processos de producció per augmentar l'eficiència i reduir el malbaratament.

A més, Sendaviva mostra un clar compromís de millora contínua en aquest camp en fer auditories periòdiques de revisió de les pràctiques de gestió d'aliments i assegurar el compliment dels estàndards establerts per a la reducció del malbaratament. I, en aquest sentit, les estratègies definides s'adapten i milloren contínuament en resposta als resultats de les auditories i les millors pràctiques identificades.

Aquesta certificació suposa un important suport per al parc i transmet la importància de l'esforç desenvolupat relacionat amb la cura del planeta i l'entorn. Així, les accions dutes a terme per Sendaviva, a més de fer-la complir amb els requisits necessaris per obtenir la certificació de "Malbaratament alimentari zero", també contribueixen de manera significativa a la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental del parc.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, María Huguet, responsable de Restauració de Sendaviva; Michel Lumbreras, director d'AENOR a Navarra i La Rioja; i Mikel Lacoma, gerent de Sendaviva.