Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR certificarà projectes ODS
AENOR certificarà projectes ODS
Notícia

AENOR certificarà projectes ODS

08/05/2019

AENOR és la primera empresa espanyola a aconseguir l'acreditació de l'organització internacional VERRA, sota el nou estàndard "Sustainable Development Verified Impact Standard" (SD VISta), per certificar projectes d'organitzacions públiques i privades relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L'acreditació permet a AENOR començar a auditar i certificar els processos d'aquelles organitzacions que estan desenvolupant activitats alineades amb els ODS. En una primera fase, AENOR ha aconseguit ser acreditada per als objectius 7 Energia Assequible, 9 Indústria, innovació i infraestructura, 11 Ciutats i Comunitats Sostenibles, 12 Producció i Consum Responsable, 13 Acció pel Clima i 15 Vida d'Ecosistemes Terrestres. No obstant això, ja s'està treballant amb VERRA per a l'acreditació formal de la resta d'ODS.  

L'esquema SDVISta permet a les organitzacions obtenir un valor real, ja que fa possible diferenciar els seus projectes davant els de la competència, tenir més probabilitats per aconseguir finançament i, en paral·lel, obrir nous mercats. La certificació demostra el compromís de l'organització mitjançant la seva avaluació i una comunicació sistemàtica i transparent dels impactes econòmics, socials i ambientals de les seves iniciatives.