Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Cultura ètica i de compliment certificada a ITP Aero
Notícia

Cultura ètica i de compliment a ITP Aero

05/05/2022

AENOR ha concedit a ITP Aero els certificats de compliance penal compliance penal, segons la norma UNE 19601, i d'Antisuborn Antisuborn, segons la ISO 37001, i es converteix així en el primer fabricant aeronàutic que aconsegueix a Espanya aquests certificats i acredita que el seu model de prevenció de riscos penals compleix amb els requisits d'ambdues normes.

Aquestes certificacions són resultat d'una rigorosa auditoria en què han participat totes les àrees corporatives de la companyia i unitats de negoci, liderades pel Departament d'Ètica i Compliment.

Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, ha fet el lliurament d'ambdues certificacions a Carlos Alzola, CEO d'ITP Aero.

Com a part del seu nou pla estratègic, l'any passat ITP Aero va revisar i va enfortir la seva cultura corporativa, que promou una cultura d'alt rendiment i subratlla quatre valors principals: actuar amb integritat, innovar per al futur, avançar cap a l'excel·lència i cuidar les persones. En aquest sentit, ITP Aero ha dut a terme nombrosos avenços en el disseny i difusió d'una nova cultura corporativa de màxim compliment normatiu i tolerància zero amb les irregularitats i la corrupció.

Declaracions i més informació a la nota de premsa adjunta.

A la imatge Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, al costat de Carlos Alzola, CEO d'ITP Aero.

Lliurament dels certificats AENOR de compliance penal i antisuborn a ITP Aero