Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Garanties davant la COVID-19 a la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana
Trobada Empresarial Iberoamericana
Notícia

Garanties davant la COVID-19 a la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana

19/04/2021

La XIII Trobada Empresarial Iberoamericana que s'està celebrant el 19 i 20 d'abril a Andorra té aquest any el lema "Innovació per al Desenvolupament Sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte del coronavirus". AENOR està avaluant el protocol i les mesures aplicades davant la COVID-19, el qual consisteix en fer una valoració documental prèvia i una altra de presencial durant la celebració de l'esdeveniment, on els auditors verificaran la correcta aplicació i implantació de totes les mesures organitzatives que inclouen des d'un pla de neteja i desinfecció específic per a l'esdeveniment, així com el control de capacitats i testos d'antígens a tots els participants.

La metodologia d'aquesta avaluació es basa en les recomanacions actualitzades permanentment d'organismes nacionals i internacionals, i suposa un abordatge complet de la gestió d'esdeveniments i dels riscos derivats de la COVID-19.

Amb aquesta avaluació, la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana pretén generar el nivell més gran de garantia possible durant la jornada, per poder demostrar així davant de clients, empleats i públic en general, el compromís per evitar la propagació de la COVID-19.

L'esdeveniment està organitzat per la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB), el Consell d'Empresaris Iberoamericans (CEIB) i la Confederació Andorrana (CEA), en col·laboració amb ICEX España Exportación e Inversiones, i comptarà amb la intervenció de més de 100 ponents de la regió, entre autoritats, presidents d'organitzacions empresarials iberoamericanes, representants de destacades institucions i empreses, així com els màxims experts en diverses matèries.

D'altra banda, a la clausura d'aquesta trobada es lliuraran els Premis Iberoamericans a la Qualitat 2020 que atorguen la Fundació Iberoamericana per a la Qualitat (FUNDIBEQ) i la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB).

Nota de premsa​​​​