Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Mapfre aconsegueix el certificat de Continuïtat del Negoci
Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió Centre i Europa, al costat de Daniel Largacha, director de la SOC Global de Mapfre.
Notícia

Mapfre aconsegueix el certificat de Continuïtat del Negoci

21/12/2020

AENOR ha atorgat a Mapfre el Certificat del sistema de gestió de la continuïtat del negoci, segons la norma UNE - EN ISO 22301.  

En particular, l'abast d'aquest certificat comprèn el Centre Operatiu de Seguretat de la Informació (COSI), la
gestió d'accessos als edificis i les oficines; la gestió d'accés a les xarxes i aplicacions; la gestió d'alarmes i la resposta en edificis i oficines; i el monitoratge i la contenció d'esdeveniments en xarxes i sistemes d'informació de MAPFRE.

La certificació acredita que aquestes àrees apliquen un sistema de gestió de continuïtat de negoci que les prepara perquè, davant d'un incident, puguin recuperar la seva operativa en un temps prèviament establert i aconsegueixin minimitzar l'impacte d'aquests esdeveniments adversos.

Així mateix, proporciona un marc per incrementar la capacitat de resiliència de l'organització davant qualsevol situació de crisi, i possibilita donar una resposta eficaç, que salvaguardi els interessos de les seves principals parts interessades, així com els seus principals processos i les seves activitats crítiques.  

Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió Centre i Europa, al costat de Daniel Largacha, director de la SOC Global de Mapfre.