Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Tecnologia i sostenibilitat ESG, claus per reforçar el posicionament de Màlaga
Notícia

Tecnologia i sostenibilitat ESG, claus per reforçar el posicionament de Màlaga

11/05/2023

El I Fòrum AENOR sobre les claus estratègiques per al desenvolupament de la competitivitat a Màlaga, celebrat recentment, ha servit per analitzar diverses qüestions sobre Tecnologia i sostenibilitat ESG (ambiental, social i de bon govern), claus per al desenvolupament de la competitivitat de Màlaga; l'objectiu és reforçar el posicionament de la ciutat com a hub tecnològic i, d'aquesta manera, poder seguir atraient companyies de tot el món.

El Fòrum ha estat inaugurat pel president de la Confederació d'Empresaris d'Andalusia, Javier González de Lara, i clausurat per l'alcalde de la ciutat, Francisco de la Torre; hi han participat destacats especialistes que han abordat temes com el blockchain, els negocis web3, o la sostenibilitat alineada amb els ODS de les Nacions Unides.

AENOR, amb oficina a Màlaga des de 2005, ha estat l'impulsor d'aquest Fòrum, que s'emmarca en el Pla Estratègic a cinc anys iniciat el 2023 per l'entitat per augmentar la seva presència i participació en el teixit empresarial i social de Màlaga.

Entre d'altres, els participants han estat Javier González de Lara, president de la CEA i de la CEM; Francisco de la Torre, alcalde de Màlaga; Javier Mejía i Mónica Barroso, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci i directora de la Regió Sud, tots dos d'AENOR; José Luis Núñez, director global de blockchain i negocis web3 de Telefónica Tech; Natalia Sánchez, vicepresidenta executiva i secretària general del CEM; Remedios Miralles, directora corporativa de Persones i Valors del Grupo Peñarroya; José María López, director de Sostenibilitat i RSC d'Unicaja; José María Flores, director de Serveis Jurídics del Grupo Sando.

A l'oficina d'AENOR a Màlaga, actualment hi treballen una desena de professionals qualificats, principalment auditors. Un total de 1.750 centres de treball de Màlaga tenen certificats en vigor d'AENOR, principalment en Gestió de la Qualitat 9001, Gestió Ambiental ISO 14001, Seguretat de la Informació ISO/IEC 27001, Seguretat i Salut en el Treball ISO 45001 i Petjada de Carboni.

A la imatge, a l'esquerra, Javier Mejía, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci d'AENOR, a la dreta, Mónica Barroso, directora d'AENOR a la Regió Sud.


Galeria d'imatges

Alejandro Rodríguez, director d'AENOR a Màlaga

Javier González de Lara, president de la CEA i de la CEM

Javier Mejía, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci d'AENOR, i Mónica Barroso, directora d'AENOR a la Regió Sud

José Luis Núñez, director global de blockchain i negocis web3 de Telefónica Tech

Taula rodona amb directius de la CEM, Grupo Peñarroya, Unicaja Banco i Grupo Sando

Javier Mejía, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci d'AENOR

Cristóbal Subires, managing director de MADES, i Antonio Pérez Carreño, director d'AENOR a Andalusia

Francisco de la Torre, alcalde de Màlaga