Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>BBVA aconsegueix el certificat de Servei de restauració per als seus edificis
Notícia

BBVA aconsegueix el certificat de Servei de restauració per als seus edificis

16/05/2023

AENOR ha atorgat a BBVA el certificat de Serveis de restauració per als restaurants, cafeteries i màquines de venda automàtica de la seva oferta gastronòmica. D'aquesta manera, l'entitat financera es converteix en la primera d'Espanya a obtenir els quatre abastos del certificat.

En concret, s'ha certificat la seguretat alimentària, la qualitat nutricional, la qualitat de servei i el control operacional de la restauració en els seus edificis. La certificació permet verificar la qualitat dels serveis percebuda pels usuaris, avaluar de forma contínua els proveïdors de serveis de restauració i establir un cicle de millora contínua. Aquest reconeixement avala els serveis dels edificis corporatius de Ciutat BBVA, Campus de La Moraleja i els edificis de Tres Cantos, Las Tablas i l'escola infantil.
AENOR ha dut a terme auditories higienicosanitàries i preses de mostres d'aliments, superfícies i ambients per fer anàlisis microbiològiques i d'al·lergògens. A més, ha analitzat els menús per confirmar-ne la composició nutricional i ha fet enquestes de satisfacció als usuaris d'aquests serveis.

Per part seva, la sostenibilitat és un dels pilars transformadors per a BBVA, un concepte que s'aplica en les millores introduïdes en els serveis i el dia a dia de la seva seu principal. Accions que van des d'un ús més eficient dels recursos o una reducció dels consums fins a la reincorporació dels recursos aprofitables dels residus, és a dir, una integració completa de l'economia circular en tota la cadena de valor.

Així mateix, BBVA ha ratificat la certificació de "Residu zero", que reconeix la feina de l'entitat en la valoració de residus i la diferenciació correcta per al reciclatge des dels punts en què es generen. És a dir, es tracta d'una certificació que acredita que les organitzacions que l'obtenen valoren les seves fraccions de residus, i eviten que tinguin com a destinació final l'abocador.

Declaracions i més informació a la nota de premsa adjunta.